728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το Κορυφαίο Αθλητικό Γεγονός της Πάργας: «3ος Άγγελος Φέτσης 2016»



To www.Patatoykos.com σας καλεί να συμμετάσχετε στον αγώνα ορεινού τρεξίματος και aquathlon που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας με την επωνυμία «3ος Άγγελος Φέτσης 2016». Την αθλητική εκδήλωση την συμπληρώνει ο νυχτερινός αγώνας στην Πάργα. Το κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Ολυμπιονίκη Άγγελου Φέτση, ο οποίος συμμετείχε στην αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 1896 και συνδέεται ιστορικά με την πόλη της Πάργας.

Οι αγώνες οργανώνονται για τρίτη χρονιά και διαθέτουν – πέραν του αθλητικού τους χαρακτήρα – και μια εμφανή επιθυμία να αναδείξουν και να προστατεύσουν τον ενετικό ελαιώνα που αγκαλιάζει τον ιστορικό οικισμό της Πάργας, ο οποίος χαρακτηρίζεται από μοναδική ομορφιά, αλλά και τον γεμάτο ζωή θαλάσσιο βιότοπο της Πάργας μας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή, 1-2 Οκτωβρίου 2016 στην Πάργα. H εκκίνηση και ο τερματισμός, θα γίνουν στην παραλία της Πάργας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια!



Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, πατήστε ΕΔΩ !
Το Κορυφαίο Αθλητικό Γεγονός της Πάργας: «3ος Άγγελος Φέτσης 2016» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2016 Rating: 5 To www.Patatoykos.com σας καλεί να συμμετάσχετε στον αγώνα ορεινού τρεξίματος και aquathlon που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας με ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: