728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σε θέατρο της Ηπείρου θα μετεξελιχθεί το ΔΗΠΕΘΙ



Καθολική υπόθεση των αιρετών της Ηπείρου γίνεται η στήριξη του ΔΗΠΕΘΙ αλλά και η μετεξέλιξή του σε Περιφερειακό Θέατρο της Ηπείρου.

Το θέμα συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ, ύστερα από σχετικό αίτημα που είχε υποβάλλει ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων είναι αυτός που εξουσιοδοτείται προκειμένου να προβεί στην εύρεση της βέλτιστης διαδικασίας μετασχηματισμού αλλά και λειτουργίας του θεάτρου, προκειμένου αυτό να αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλη την Ήπειρο.

Επίσης, διαβεβαιώνει σε όλους τους τόνους και προς κάθε κατεύθυνση ότι ο πολιτισμός είναι μια διαχρονική ανάγκη και ένα κοινωνικό αγαθό, που το κράτος πρωτίστως αλλά και οι Δήμοι οφείλουν και πρέπει να στηρίζουν, ακόμη και όταν το οικονομικό περιβάλλον είναι περιορισμένο και δύσκολο.

Η Π.Ε.Δ. Ηπείρου, στηρίζει έμπρακτα τον πολιτισμό, κάτι που το έχει αποδείξει στηρίζοντας θεατρικές παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Ήπειρο.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/autodioikisi/39497-2016-08-02-07-15-02.html
Σε θέατρο της Ηπείρου θα μετεξελιχθεί το ΔΗΠΕΘΙ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Αυγούστου 02, 2016 Rating: 5 Καθολική υπόθεση των αιρετών της Ηπείρου γίνεται η στήριξη του ΔΗΠΕΘΙ αλλά και η μετεξέλιξή του σε Περιφερειακό Θέατρο της Ηπείρου. Το θέ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: