728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συγχαρητήρια Παρασκευόπουλου σε κρατούμενους μαθητές για τις πανελλαδικές


«Θα διευκολυνθούν όσοι έχουν εισαχθεί σε σχολές που εδρεύουν σε άλλες πόλεις»

 

 


«Θα διευκολυνθούν όσοι φοιτητές έχουν εισαχθεί σε σχολές που εδρεύουν σε άλλες πόλεις», υπογραμμίζει σε δήλωση του ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκος Παρασκευόπουλος αναφερόμενος στην επιτυχία των κρατούμενων μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις.

«Συγχαίρουμε τους μαθητές του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα και του Καταστήματος Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και τους καθηγητές τους», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Παρασκευόπουλος, συμπληρώνοντας:

«Κατόπιν συνεννόησης με τον υπουργό Παιδείας κ. Ν. Φίλη είμαστε σε θέση να διαβεβαιώσουμε πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι φοιτητές έχουν εισαχθεί σε σχολές που εδρεύουν σε άλλες πόλεις».
 
 
πηγη: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2354380/sigcharitiria-paraskevopoulou-se-kratoumenous-mathites-gia-tis-panelladikes
Συγχαρητήρια Παρασκευόπουλου σε κρατούμενους μαθητές για τις πανελλαδικές Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2016 Rating: 5 «Θα διευκολυνθούν όσοι έχουν εισαχθεί σε σχολές που εδρεύουν σε άλλες πόλεις»     «Θα διευκολυνθούν όσοι φοιτητές έχουν εισαχθεί σ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: