728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκε ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης για 2.500 θέσεις εργασίας


Το πρόγραμμα είναι οκτάμηνης διάρκειας πλήρους ασφάλισης

 

 


Αναρτήθηκαν σήμερα στο site του ΟΑΕΔ ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 2.500 θέσεις εργασίας σε δήμους, σε Υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης Προσφυγικών Ροών-Α' Κύκλος.

Το πρόγραμμα είναι οκτάμηνης διάρκειας πλήρους ασφάλισης και αφορά εγγεγραμμένους άνεργους στα μητρώα του ΟΑΕΔ 18 ετών και άνω.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική αίτηση και τη μοριοδότησή τους, είτε από το Μητρώο τους μέσω του «eSERVICES IIS» στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους, είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής του από τους αντίστοιχους πίνακες κατάταξης ανέργων που έχουν αναρτηθεί στο site του ΟΑΕΔ.




πηγη: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2330888/oaed-anartithike-o-oristikos-pinakas-katataxis-gia-2-500-thesis-ergasias
ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκε ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης για 2.500 θέσεις εργασίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Αυγούστου 02, 2016 Rating: 5 Το πρόγραμμα είναι οκτάμηνης διάρκειας πλήρους ασφάλισης     Αναρτήθηκαν σήμερα στο site του ΟΑΕΔ ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: