728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με επικεφαλής τον Γιώργο Σμύρη η αναστήλωση της Πλάκας



Ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου, αρχιτέκτονας- μηχανικός Γιώργος Σμύρης, αναλαμβάνει κρίσιμο ρόλο στην διαδικασία αναστήλωσης της γέφυρας της Πλάκας.

Ένας από τους σπουδαιότερους αρχιτέκτονες της περιοχής, πνεύμα ανοιχτό αλλά και πρακτικό μυαλό, δοκιμάστηκε και πέτυχε στην τελευταία φάση αναστήλωσης του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης.. Ως πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής, έβαλε την σφραγίδα του, σε ένα από τα δυσκολότερα αλλά και σπουδαιότερα έργα που αφήνει στην περιοχή το προηγούμενο ΕΣΠΑ!

Ο Γιώργος Σμύρης, όπως έκανε γνωστό ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, θα είναι ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της τετραμελούς επιτροπής που θα έχει τον συντονισμό όλων των διαδικασιών για το έργο της αναστήλωσης.

Ο ίδιος τον ευχαρίστησε σημειώνοντας ότι είναι ευτύχημα για τον τόπο!

Κατά τα λοιπά, έχει ξεκινήσει η διαδικασία για όλες τις αδειοδοτήσεις που χρειάζονται ώστε να ξεκινήσουν οι πρώτες παρεμβάσεις για την αναστήλωση στο γεφύρι και πολύ σύντομα αναμένονται οι πρώτες ενέργειες.

Στην κατεύθυνση αυτή έχει ζητηθεί η βοήθεια από την ΤΕΡΝΑ, η οποία και πέρυσι συνέδραμε στα έργα του γεφυριού.

«Τώρα θα πρέπει να βγάλουμε φτερά», ήταν η χαρακτηριστική φράση του Περιφερειάρχη, ο οποίος ωστόσο εξήρε τη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ όλων των εμπλεκομένων και αποτελεί εγγύηση για την προώθηση του έργου.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/ipiros/ioannina/39446-2016-07-29-16-11-21.html
Με επικεφαλής τον Γιώργο Σμύρη η αναστήλωση της Πλάκας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016 Rating: 5 Ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου, αρχιτέκτονας- μηχανικός Γιώργος Σμύρης, αναλαμβάνει κρίσιμο ρόλο στην διαδικασία αναστήλωσης της γέφυρας τ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: