728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

H Παρασκευούλα χρειάζεται τη βοήθειά μας. Το πρόβλημα υγείας και το ταξίδι στην Αμερική



Στα έξι της χρόνια, η Παρασκευούλα αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταβεί επειγόντως στην Αμερική για νοσηλεία.



Η Παρασκευή Ευφραιμία Θεοδώρου, σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των γιατρών, πάσχει από ολική αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και των δύο ματιών, επί εδάφους εγκεφαλικής παράλυσης, μετά από περιγεννητική βαριά αναπνευστική λοίμωξη και παραμονή για κάποιες ημέρες σε θερμοκοιτίδα.

Το 2009 υπεβλήθη σε δύο εγχειρίσεις αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς στον αριστερό οφθαλμό και μία στον δεξιό (μία στην Ελλάδα και δύο στο ειδικό κέντρο χειρουργικής αμφιβληστροειδούς παίδων στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ).

Η κατάστασή της δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί σε δημόσια ή ιδιωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, όπως διαπιστώθηκε κατόπιν επικοινωνίας του επικεφαλής του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου "Αγιος Σάββας" με τα αρμόδια τμήματα, ενώ συνίσταται η επανεξέτασή της και η εκ νέου προσπάθεια αντιμετώπισης, έστω και με μικρές πιθανότητες, στο ίδρυμα που είχε αρχικά χειρουργηθεί και αποτελεί διεθνές κέντρο αναφοράς για ανάλογες περιπτώσεις (Children’s Hospital of Los Angeles – Doheny Retina Institute, Prof. Thomas Lee).

Τα έξοδα όμως του ταξιδιού, της επέμβασης και της παραμονής στο Λος Άντζελες ανέρχονται σε 102.000 δολάρια.

Τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί, δεσμεύτηκαν από την Τράπεζα και τώρα η οικογένειά της δίνει μάχη, για να συγκεντρωθεί το υπόλοιπο ποσό που απαιτείται και είναι περίπου 30.000 ευρώ.

Όποιος ενδιαφέρεται, ο λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα είναι ο:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΜΟΥ .660/755492-39

ΙΒΑΝ GR 101106600000066075549239

SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ BIC ETHNGRAA

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πατέρα της Παρασκευούλας, κ. Θεοδώρου στο τηλ. 6994847090 ή στο e-mailatheodorou79@gmail.com



πηγη: http://magdasnews.gr
H Παρασκευούλα χρειάζεται τη βοήθειά μας. Το πρόβλημα υγείας και το ταξίδι στην Αμερική Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2016 Rating: 5 Στα έξι της χρόνια, η Παρασκευούλα αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταβεί επειγόντως στην Αμερική για νοσηλε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: