728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Βραβείο σε αστυνομικό των Ιωαννίνων για πράξη ανδραγαθίας!



Σε ειδική τελετή, που πραγματοποιήθηκε πρωί στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, βραβεύτηκε Αστυνομικός, για έξοχη πράξη ανδραγαθίας.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Σκούμα, ο οποίος και επέδωσε στον βραβευθέντα Τιμητικό Δίπλωμα και το Μετάλλιο Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας.

Ο βραβευθείς συμμετείχε, κατά το παρελθόν σε περιοχή της Αττικής, σε αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη ένοπλου επικίνδυνου κακοποιού.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα θερμά συγχαρητήρια προς τον αστυνομικό για την εξαιρετική πράξη του. Στην τελετή βράβευσης παρέστησαν ο Διευθυντής Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Βασιλάκος, ανώτεροι αξιωματικοί, προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, συγγενείς και φίλοι του τιμηθέντος.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/38420-2016-06-01-15-15-14.html
Βραβείο σε αστυνομικό των Ιωαννίνων για πράξη ανδραγαθίας! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2016 Rating: 5 Σε ειδική τελετή, που πραγματοποιήθηκε πρωί στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, βραβεύτηκε Αστυνομικός, για έξοχη πράξη...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: