728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τα "δρομολόγια του τρόμου" γύρω από το Πολυτεχνείο





Δρομολόγια του "τρόμου", χαρακτηρίζουν οι οδηγοί λεωφορείων και τρόλλεϋ, όσα περνούν μπροστά από το Πολυτεχνείο στην Πατησίων, αντιμετωπίζοντας πολλές φορές το ίδιο πρόβλημα.

Το πρόβλημα δεν είναι άλλο από τους κουκουλοφόρους που αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα έχουν κάψει οχήματα, αφού πρώτα κατέβασαν από μέσα επιβάτες και οδηγούς.

"Είναι επικίνδυνο, μπορεί να πάρει φωτιά κάποιος, να μην βγει, να κοιμάται, να μην τον δει, οτιδήποτε. Θέλει πολύ προσοχή. Θα γίνει κακό μια μέρα." λέει οδηγός τρόλλεϋ στην κάμερα του MEGA.

Μετά και την τελευταία επίθεση των "γνωστών - αγνώστων" σε λεωφορείο και τρόλλεϋ, η αστυνομία αποφάσισε να υποδείξει στον ΟΑΣΑ να εκτρέπει τα δρομολόγιά του από διαφορετικές οδούς ώστε να μην περνούν έξω από το Πολυτεχνείου.

Έτσι τα λεωφορεία και τα τρόλλεϋ λίγο πριν φτάσουν στο Πολυτεχνείο, σταματούν. Οι οδηγοί ενημερώνουν τους επιβάτες για τα μέτρα που έχει πάρει η αστυνομία και έπειτα συνεχίζουν ακολουθώντας την παράκαμψη. 
"Υπάρχει ένα πρόβλημα με τους γνωστούς - αγνώστους που κάνουν αυτούς τους βανδαλισμούς στα οχήματα, όποτε θέλουν και ότι ώρα θέλουν." λέει άλλος οδηγός.

 

Τα "δρομολόγια του τρόμου" γύρω από το Πολυτεχνείο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016 Rating: 5 Δρομολόγια του "τρόμου", χαρακτηρίζουν οι οδηγοί λεωφορείων και τρόλλεϋ, όσα περνούν μπροστά από το Πολυτεχνείο στην Πατησ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: