728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ξυλοκόπησαν οδηγό ταξί στο κέντρο των Αθηνών, λόγω Ελληνικής Σημαίας...



Την Παρασκευή το απόγευμα 17 Ιουνίου στο κέντρο της Αθήνας, ομάδα 20 - 30 ατόμων εφορμούν και βγάζουν έξω από το σταματημένο λόγω κίνησης ταξί, τον οδηγό και τον ξυλοκοπούν άγρια αφήνοντάς τον αναίσθητο μετά από χτύπημα με πέτρα στο κεφάλι!

Πολύ λίγα Μέσα ασχολήθηκαν με το θέμα μόνο και μόνο επειδή στο σημείο βρισκόταν, ανάμεσα σε πολλούς περαστικούς, η κόρη του… Νταλάρα η οποία και προσέφερε στον χτυπημένο οδηγό λίγο νερό .


Η είδηση, όμως, δεν είναι αυτή (προφανώς) αλλά ο λόγος που επιτέθηκαν τα καλόπαιδα των Εξαρχείων στον οδηγό.


Ο πολύ "σοβαρός" λόγος που προκάλεσε την οργή των "παιδιών" ήταν ένα μικρό ελληνικό σημαιάκι που βρισκόταν μέσα στο ταξί και αποτέλεσε τη "σοβαρότατη" αφορμή να τον στείλουν στο νοσοκομείο…


Το τραγικό δεν είναι μόνο το ανωτέρω περιστατικό αλλά το ότι λίγα μέτρα πιο κάτω βρισκόντουσαν κλούβες των ΜΑΤ οι οποίες και παρακολουθούσαν όλο το περιστατικό χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε, καθώς είχαν επωμιστεί με το βαρυσήμαντο έργο της φύλαξης των γραφείων του ΠΑΣΟΚ.


Το σημείο που έλαβε χώρα το περιστατικό δε βρίσκεται μέσα στα Εξάρχεια, που ως γνωστόν, αποτελεί άβατο για την ελληνική αστυνομία, αλλά έξω από αυτά.


Αρχίζουν να μεγαλώνουν τα "σύνορα" του ανεξάρτητου κρατιδίου του Εξαρχιανιστάν και η Πολιτεία παρακολουθεί (κυριολεκτικά) αμέτοχη.
Ξυλοκόπησαν οδηγό ταξί στο κέντρο των Αθηνών, λόγω Ελληνικής Σημαίας... Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουνίου 25, 2016 Rating: 5 Την Παρασκευή το απόγευμα 17 Ιουνίου στο κέντρο της Αθήνας, ομάδα 20 - 30 ατόμων εφορμούν και βγάζουν έξω από το σταματημένο λόγω κίνησης...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: