728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Απίστευτο: Ακατάλληλο το Υπηρεσιακό Λεωφορείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας καταγγέλλουν αστυνομικοί…



Απίστευτο: Ακατάλληλο το Υπηρεσιακό Λεωφορείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας καταγγέλλουν αστυνομικοί…

Επιστολή προς την ΠΟΑΣΥ και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα έστειλε στις 13/5/2016 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, στην οποία σύμφωνα με το atpreveza.gr αναφέρει ότι προκύπτουν αβίαστα σοβαροί λόγοι ασφαλείας για το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας που μετακινείται με το υπηρεσιακό λεωφορείο και εν προκειμένω για τη Διμοιρία Υποστήριξης.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα:

«… οι κίνδυνοι αυτοί είναι υπαρκτοί και πλήρως αιτιολογημένοι και απαιτείται άμεσα η μετατροπή ή αντικατάσταση του εν λόγω οχήματος, με απώτερο σκοπό την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των συναδέλφων μας.

Στους ανωτέρω προβληματισμούς, θα πρέπει να συνυπολογισθούν οι πολλαπλές μετακινήσεις της δύναμης αυτής, μετακινήσεις, οι οποίες κρίνονται άκρως επιχειρησιακές και ασφαλώς όχι ΄΄ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ΄΄ και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, που θα αμβλύνουν αυτές τις δυσμενείς καταστάσεις ενώ παράλληλα θα καταδείξουν και το έμπρακτο ενδιαφέρον της Διοίκησης για την πολύτιμη υπηρεσιακή προσφορά της συγκεκριμένης αστυνομικής δύναμης και φυσικά της τήρησης του π.δ 45/2008».



πηγη: http://www.fanaripress.gr/preveza/apisteuto-akatallelo-uperesiako-leophoreio.html
Απίστευτο: Ακατάλληλο το Υπηρεσιακό Λεωφορείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας καταγγέλλουν αστυνομικοί… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουνίου 07, 2016 Rating: 5 Απίστευτο: Ακατάλληλο το Υπηρεσιακό Λεωφορείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας καταγγέλλουν αστυνομικοί… Επιστολή προς την ΠΟΑΣΥ και τ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: