728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αναζητείται αντιπολίτευση στο δήμο Πάργας! - Ανύπαρκτος συνεχίζει να είναι ο αντιπολιτευτικός λόγος από την παράταξη του κ. Ραπτη



Υπάρχουν ένα σωρό θέματα που αφορούν το δήμο και η αντιπολίτευση ούτε που ακούγεται.

Η παράταξη του κ. Θανάση Ράπτη δείχνει αδυναμία να επιτελέσει το θεσμικό της ρόλο και να ελέγχει τα πεπραγμένα του Δήμου.

Κλείνουμε σχεδόν δυο χρόνια από τις δημοτικές εκλογές του 2014, και όπως μας λένε χαρακτηριστικά στο Fanaripress.gr οι πολίτες του Δήμου, ο κ. Ράπτης είναι ανύπαρκτος, και θεωρείται πενιχρό το έργο της παράταξης του.

Συνεχίζονται οι σπάταλες, και ένα σωρό άλλα θέματα που αφορούν το δήμο και η παράταξη του κ. Ράπτη ούτε που ακούγεται, σε σημείο να αναρωτιόμαστε λόγω του χειμώνα που μας πέρασε … μήπως έχει πέσει σε χειμερία νάρκη!

Αν και έχουμε την αίσθηση ότι η …χειμερία νάρκη από την πλευρά της αντιπολίτευσης στο δήμο Πάργας κρατάει χειμώνα- καλοκαίρι!

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η μόνη δύναμη πλέον στο δήμο που παλεύει και φωνάζει απέναντι στην κατάντια και στα προβλήματα της περιοχής, είναι ο κ. Γάκης και ο κ. Ζούλας της Λαϊκής Συσπείρωσης, αλλά δυστυχώς δεν φτάνει.



πηγη: http://www.fanaripress.gr/parga/anazeteitai-antipoliteuse-sto-demo.html
Αναζητείται αντιπολίτευση στο δήμο Πάργας! - Ανύπαρκτος συνεχίζει να είναι ο αντιπολιτευτικός λόγος από την παράταξη του κ. Ραπτη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2016 Rating: 5 Υπάρχουν ένα σωρό θέματα που αφορούν το δήμο και η αντιπολίτευση ούτε που ακούγεται. Η παράταξη του κ. Θανάση Ράπτη δείχνει αδυναμία να ε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: