ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Πανελλήνια διάκριση μικρών μαθητών απ΄την ΆρταΜεγάλη χαρά και τιμή για τους μικρούς μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας. Στο διαγωνισμό «βιβλιοτρεχάλα» που διοργάνωσαν οι εκδόσεις «ψυχογιός» κέρδισαν το 1ο βραβείο.

Δεκατρείς είναι όλοι κι όλοι οι μαθητές του Δ2 τμήματος, που με την παρότρυνση και τη βοήθεια της δασκάλας τους πέτυχαν πανελλήνια διάκριση γεμίζοντας περηφάνια το σχολείο ολόκληρο.

Επρόκειτο για τον 5ο μαραθώνιο ανάγνωσης βιβλίου στον οποίο πάνω από 800 τμήματα και πάνω από 1700 μικροί μαθητές πήραν μέρος. Τα παιδιά διάβασαν ένα συγκεκριμένο βιβλίο που προτείνονταν για την ηλικία τους και καλούνταν να το εικονογραφήσουν διαφορετικά,, να αλλάξουν εξώφυλλο και να γράψουν διαφορετικό τέλος.

Οι μαθητές του Δ2 του 5ου Δημοτικού σχολείου εντυπωσίασαν και μαζί με το πρώτο βραβείο κέρδισαν για το σχολείο τους βιβλία αξίας 500,00 ευρώ, επιλογής του Διευθυντή του σχολείου.

Μπράβο στα παιδιά και τη δασκάλα τους! Είναι απ΄τα ωραία της εκπαίδευσης η συγκεκριμένη διάκριση. Απ΄αυτές που εξυψώνουν το ρόλο της και προάγουν το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών για το διάβασμα και την πρωτιά.

Και εις άλλα τέτοια και σε άλλους διαγωνισμούς! Εξάλλου έχουν άπειρους μπροστά τους.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/diafora/paideia/38429-2016-06-02-06-13-29.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]