728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Θανάσης Λιόλιος στον Prisma 91,6: Ο κ Νάστας είναι με λειψό μυαλό – Ο κ Καχριμάνης έχει αντιλήψεις Πασά



Θανάσης Λιόλιος στον Prisma 91,6: Ο κ Νάστας είναι με λειψό μυαλό – Ο κ Καχριμάνης έχει αντιλήψεις Πασά

Ο τέως δήμαρχος Πάργας Θανάσης Λιόλιος μίλησε στην εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 91,6 σχετικά με τον βιολογικό που θα είναι θέμα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο κάνοντας παράλληλα επίθεση για το θέμα στον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Πάργας κ Νάστα.

«Η νέα διοίκηση είναι 2 χρόνια στην εξουσία, έπρεπε να είχε τελειώσει η μελέτη. Μελέτη που κατά 90% την είχα πληρώσει στη θητεία μου. Μέσα σε 2 χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα και έρχεται στην πρόταση να πέσει στην Τ17 που είναι παρακλάδι του Αχέροντα.

Θα έπρεπε να βγει με μια πράξη γενναιότητας να πει ότι αλλάξαμε άποψη γιατί είναι καλύτερη η πρόταση που έχουμε τώρα».

Σχετικά με την άποψη που ο ίδιος υποστηρίζει ο Θ. Λιόλιος σημείωσε ότι η επιβάρυνση αρχικά θα είναι πολύ μικρή, «όταν θα γίνει όμως ένα πλήγμα και θα βγει το υλικό ανεπεξέργαστο στο ποτάμι και την παραλία που κάθονται κάποιες χιλιάδες άνθρωποι θα είναι καταστροφικό».

Ο κ Λιόλιος κάνοντας κριτική στον περιφερειάρχη ανέφερε: «Αντιλήψεις Πασά και Αγά δεν μπορούν να περάσουν σήμερα. Ο κ Καχριμάνης έρχεται με τέτοιες αντιλήψεις.

Λέει και κάνει με αντιλήψεις που είναι πριν από 20 χρόνια. Εντυπωσιάζομαι αρνητικά από την τοποθέτηση του κ Καχριμάνη. Ξέρω ότι είναι ξεπερασμένες οι αντιλήψεις του και με ξεπερασμένες αντιλήψεις δεν μπορούμε να δούμε το αύριο.

Ο κ Νάστας είναι με λειψό μυαλό, δεν έχει άποψη!» σημείωσε. "Πρέπει να πάρει τέτοια απόφαση σήμερα το Δημοτικό συμβούλιο που να σταματήσει την απόγνωση στους πολίτες της Αμμουδιάς. Είναι τρομερό κάποιος να έχει κάνει έναν αγώνα ζωής, να έχει κάνει εκεί δωμάτια ή εστιατόριο και αύριο αυτά να γίνουν άνθρακας".

Ο Θανάσης Λιόλιος απαντώντας στις αιτιάσεις που υπάρχουν σχετικά με την μη αξιοποίηση της περιοχής ανέφερε ότι ο ίδιος έχει καταθέσει 10 μελέτες στον κ Καχριμάνη και δεν έχει υλοποιηθεί καμία.

Ενώ κατηγόρησε τον περιφερειάρχη ότι "είχε χρήματα... για τα μοναστήρια! Τα χώνουν οι Γιαννιώτες! Υπήρχαν λεφτά για τα μοναστήρια για να βουτάμε τις ψήφους και για την αντιπλημμυρική προστασία της Αμμουδιάς δεν υπήρχαν, για την αξιοποίηση του Αχέροντα με τον ποδηλατόδρομο δεν υπήρχαν!".



Ακούστε το απόσπασμα:



πηγη:http://www.fanaripress.gr/parga/thanases-liolios-ston-prisma-916-nastas.html
Θανάσης Λιόλιος στον Prisma 91,6: Ο κ Νάστας είναι με λειψό μυαλό – Ο κ Καχριμάνης έχει αντιλήψεις Πασά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 11, 2016 Rating: 5 Θανάσης Λιόλιος στον Prisma 91,6: Ο κ Νάστας είναι με λειψό μυαλό – Ο κ Καχριμάνης έχει αντιλήψεις Πασά Ο τέως δήμαρχος Πάργας Θανάσης Λ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: