728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι εικόνες με τις οποίες θα κυκλοφορούν τις επόμενες εβδομάδες τα πακέτα των τσιγάρων



Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα, 20 Μαΐου η οδηγία σχετικά με το εικαστικό και τις λεκτικές προειδοποιήσεις που πρέπει να έχουν τα πακέτα τσιγάρων που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Ελλάδα είναι μία από τις τελευταίες χώρες που συμμορφώθηκε στην οδηγία καθώς από σήμερα ξεκινάει η παραγωγή των νέων πακέτων τα οποία αναμένεται να φθάσουν στα χέρια των καταναλωτών μετά από λίγες εβδομάδες μέσω των περιπτέρων και των σημείων πώλησης καπνού.

Το 65% των πακέτων μετά την εφαρμογή της οδηγίας καλύπτεται από αποτρεπτικές για την συνήθεια του καπνίσματος εικόνες και μηνύματα. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η «βιβλιοθήκη» εικόνων τις οποίες με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα θα πρέπει να αναρτούν όλες οι καπνοβιομηχανίες στα πακέτα τους.



Οι εικόνες με τις οποίες θα κυκλοφορούν τις επόμενες εβδομάδες τα πακέτα των τσιγάρων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 20, 2016 Rating: 5 Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα, 20 Μαΐου η οδηγία σχετικά με το εικαστικό και τις λεκτικές προειδοποιήσεις που πρέπει να έχουν τα πακέτα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: