728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

"Έσπειραν" δολώματα και θανάτωσαν ζώα!!!



Δηλητηριασμένα δολώματα "έσπειραν" τις τελευταίες ημέρες, άγνωστοι στην περιοχή Δεματίου, στο Ζαγόρι, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο, οικόσιτα ζώα, όπως σκύλοι και γάτες αλλά και ζώα της άγριας πανίδας.

Ο δήμαρχος Ζαγορίου Βασίλης Σπύρου, είναι οργισμένος από την ενέργεια ασυνείδητων, η οποία δεν είναι η πρώτη στην περιοχή, καθώς πριν από ένα μήνα περίπου, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει δολώματα και στο Μονοδέντρι.

Μάλιστα πρόκειται για δολώματα τυποποιημένα, που φαίνεται ότι διακινούνται στην αγορά, γεγονός που κάνει τα πράγματα χειρότερα και πιο περίπλοκα.

Ο Δήμος Ζαγορίου καταγγέλλει τους ασυνείδητους που διέσπειραν δηλητηριασμένα δολώματα και όπως σημειώνει στην σχετική ανακοίνωση το φαινόμενο εμφανίζεται αυτή την εποχή στην περιοχή μας και μάλιστα κατ επανάληψη.

Ό Δήμος Ζαγορίου καλεί σε συνεργασία τις αρμόδιες αρχές και τους κατοίκους της περιοχής για την εξάλειψη αυτού του φαινομένου που αποτελεί ντροπή για τον πολιτισμό μας.


"Έσπειραν" δολώματα και θανάτωσαν ζώα!!! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 04, 2016 Rating: 5 Δηλητηριασμένα δολώματα "έσπειραν" τις τελευταίες ημέρες, άγνωστοι στην περιοχή Δεματίου, στο Ζαγόρι, με αποτέλεσμα να βρουν το...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: