728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι πιο μαγευτικές διακοπές… στην ξακουστή Πάργα μόνο στο Apolis Villas !!!






Οι ενοικιαζόμενες βίλες Apolis Villas στην Πάργα, βρίσκονται στο ιδανικό σημείο της περιοχής, το οποίο συνδυάζει όλες τις αποχρώσεις ενός ειδυλλιακού ηλιοβασιλέματος ή μιας ανατολής, με τις αποχρώσεις του πράσινου του πυκνού δάσους και του γαλάζιου της απέραντης θάλασσας.

Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Apolis Villas στην Πάργα, σε συνδυασμό με τις παροχές των κατοικιών και την προνομιακή τους θέση, συνθέτουν ένα ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον εναρμονίζοντάς το με τη φυσική, μοναδική ομορφιά του τόπου.

Κτισμένες αμφιθεατρικά, με θέα τα βαθυγάλαζα νερά του Ιονίου, την απαράμιλλη ομορφιά των ελαιώνων, οι βίλες Apolis προσφέρουν σωματική αλλά και ψυχική ξεκούραστη, γαλήνη και κατάνυξη, κάνοντας τις διακοπές αξέχαστες!

Κι όλα αυτά, συνδυασμένα με πλήθος προσφερόμενων υπηρεσιών από το Apolis Villas, όπως είναι η δωρεάν υπηρεσία δωματίου, η υπηρεσία στάθμευσης αυτοκινήτου, τα μαθήματα κατάδυσης, η παροχή ποδηλάτων, η οργάνωση εκδρομών, οι υπηρεσίες στεγνοκαθαριστήριου, οι υπηρεσίες μανικιούρ / πεντικιούρ και περιποίησης μαλλιών, καθώς και άλλες πολλές.

Επιπλέον, τα προσφερόμενα δωμάτια είναι αντιαλλεργικά και ηχομονωμένα, για να νιώθει ο επισκέπτης άνετα, ασφαλής και ήρεμος, ενώ διαθέτουν επίσης θέρμανση – κλιματισμό, ζεστό νερό 24/7, κήπο, παρεκκλήσι, εξωτερικές πισίνες και δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Πάργα και ιδίως το Apolis Villas, είναι ο ιδανικός προορισμός για τους νεόνυμφους, καθώς εκεί το ταξίδι είναι αποκλειστικά … «του μέλιτος»!


Μαγεία, ρομαντισμός, ειδυλλιακό περιβάλλον, συγκλονιστική θέα, συναρπαστικό ηλιοβασίλεμα, πολυτέλεια κι εξαίρετη περιποίηση... στη μοναδικά σχεδιασμένη βίλλα νεονύμφων, στο συγκρότημά Apolis Villas, στην ειδυλλιακή Πάργα, τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα!












Οι πιο μαγευτικές διακοπές… στην ξακουστή Πάργα μόνο στο Apolis Villas !!! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 04, 2016 Rating: 5 Οι ενοικιαζόμενες βίλες Apolis Villas στην Πάργα, βρίσκονται στο ιδανικό σημείο της περιοχής, το οποίο συνδυάζει όλες τις αποχρώσεις εν...

Ετικετες

[κκκ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: