728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Άρτα: ΑΜΒΡΑΚΙΑ - Τα νεώτερα ανασκαφικά ευρήματα (Βίντεο)



ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΝΑΣΚΑΦΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ 2016.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, με σκοπό την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και της επιστημονικής κοινότητας, μέσω της παρουσίασης των νέων πτυχών του έργου της, διοργανώνει σειρά ομιλιών στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας.

Στις 06-04-2016 και ώρα 18:30, θα δοθούν οι ομιλίες, «Δυτική Νεκρόπολη Αμβρακίας: ταφικές πρακτικές και μελέτη οστεολογικού υλικού», από την οστεοαρχαιολόγο Νίκη Παπακωνσταντίνου και «Η αντιστρεψιμότητα και το ελάχιστο κατασκευαστικό αποτύπωμα στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των τεχνικών έργων στη Δυτική Νεκρόπολη», από την αρχιτέκτονα-μηχανικό κ. Αθηνά-Αντωνία Μπουζάκη και τον πολιτικό μηχανικό κ. Ιωάννη Παπαλέξη.

Οι ομιλίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Αμβρακία - Τα νεώτερα ανασκαφικά ευρήματα» που φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας μέχρι τις 31-05-2016.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.






πηγη:http://www.fanaripress.gr/ekdeloseis/arta-ekthese-ambrakia-neotera-anaskaphika2.html
Άρτα: ΑΜΒΡΑΚΙΑ - Τα νεώτερα ανασκαφικά ευρήματα (Βίντεο) Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Απριλίου 06, 2016 Rating: 5 ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΝΑΣΚΑΦΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: