ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Άρτα: ΑΜΒΡΑΚΙΑ - Τα νεώτερα ανασκαφικά ευρήματα (Βίντεο)ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΝΑΣΚΑΦΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ 2016.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, με σκοπό την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και της επιστημονικής κοινότητας, μέσω της παρουσίασης των νέων πτυχών του έργου της, διοργανώνει σειρά ομιλιών στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας.

Στις 06-04-2016 και ώρα 18:30, θα δοθούν οι ομιλίες, «Δυτική Νεκρόπολη Αμβρακίας: ταφικές πρακτικές και μελέτη οστεολογικού υλικού», από την οστεοαρχαιολόγο Νίκη Παπακωνσταντίνου και «Η αντιστρεψιμότητα και το ελάχιστο κατασκευαστικό αποτύπωμα στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των τεχνικών έργων στη Δυτική Νεκρόπολη», από την αρχιτέκτονα-μηχανικό κ. Αθηνά-Αντωνία Μπουζάκη και τον πολιτικό μηχανικό κ. Ιωάννη Παπαλέξη.

Οι ομιλίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Αμβρακία - Τα νεώτερα ανασκαφικά ευρήματα» που φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας μέχρι τις 31-05-2016.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


πηγη:http://www.fanaripress.gr/ekdeloseis/arta-ekthese-ambrakia-neotera-anaskaphika2.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]