728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το μωρό που ράγισε καρδιές!



Γεννήθηκε πρόσφυγας. Ένα μωρό, λίγων ημερών. Από την αγκαλιά της μητέρας του, βρέθηκε στην αγκαλιά της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου Κατερίνας Μητοπούλου, που έσπευσε να βοηθήσει στην αποβίβαση από τα λεωφορεία..

Και κείνη βουρκωμένη το μετέφερε σε ένα ζεστό δωμάτιο της εστίας για να επιστρέψει και πάλι στην αγκαλιά της μητέρας του.

«Είμαι μητέρα τριών παιδιών και σήμερα βρέθηκα στην αγκαλιά μου με ένα νεογέννητο. Έπρεπε να βοηθήσω την μητέρα του. Ήταν ιδιαίτερη στιγμή για μένα..», είπε αμέσως μετά, χωρίς ακόμη να μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της.
mitopoulou moro1
Βαθιά συγκινημένη, χαρακτήρισε μοναδικές τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν, και συμπλήρωσε πως «τώρα καλούμαστε όλοι να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπό μας. Βλέποντας το δράμα τους από κοντά, βλέποντας το δράμα παιδιών κι ανθρώπων που χωρίς να έχουν φταίξει, ξεριζώθηκαν από τις εστίες τους, καλούμαστε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μείνουν αξιοπρεπώς. Καλούμαστε όμως να βρούμε και κοινά αποδεκτές λύσεις στην Ευρώπη, γιατί το προσφυγικό δεν είναι Ελληνικό πρόβλημα».

Το μωρό που ράγισε καρδιές! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαρτίου 13, 2016 Rating: 5 Γεννήθηκε πρόσφυγας. Ένα μωρό, λίγων ημερών. Από την αγκαλιά της μητέρας του, βρέθηκε στην αγκαλιά της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: