728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στο Νοσοκομείο επτά από τους πρόσφυγες της Κόνιτσας



Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα μεταφέρθηκαν επτά από τους πρόσφυγες, που από το βράδυ της Παρασκευής φιλοξενούνται στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Κόνιτσας.

Γιατροί, ανάμεσά τους εθελοντές που έσπευσαν από τα Γιάννινα και νοσηλευτικό προσωπικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εξέτασαν τους περισσότερους από το πρωί, καθώς αρκετοί αντιμετώπιζαν προβλήματα, από την ταλαιπωρία που είχαν υποστεί το προηγούμενο διάστημα.

Παιδάκια με ιώσεις, με πυρετό κι άλλοι με πιο σοβαρά προβλήματα.
noso prosfiges1


Ανάμεσα στους επτά που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, ένας άνδρας, ο οποίος έπρεπε να κάνει αιμοκάθαρση. Πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια και είχαν περάσει αρκετές ημέρες από την τελευταία φορά που είχε βρεθεί σε νοσοκομείο.

Οι έξι, μετά την απαραίτητη περίθαλψη που τους παρασχέθηκε στο Νοσοκομείο, επέστρεψαν και πάλι στην Κόνιτσα, ενώ ένα παιδάκι, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, καθώς χρειάζονταν νοσηλεία άμεσα περίθαλψη από δερματολόγο.
noso prosfiges2


Στο Νοσοκομείο επτά από τους πρόσφυγες της Κόνιτσας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαρτίου 13, 2016 Rating: 5 Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα μεταφέρθηκαν επτά από τους πρόσφυγες, που από το βράδυ της Παρασκευής φιλοξενούνται στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: