728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Από το καλοκαίρι σε κυκλοφορία νέα τμήματα της Ιόνιας



Μέχρι τον Μάρτιο του 2017, σε ένα χρόνο από τώρα δηλαδή, θα έχει αποπερατωθεί και δοθεί στην κυκλοφορία το σύνολο της Ιόνιας Οδού. Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό από τα Γιάννινα, κατά την συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, τμήματα του κάθετου οδικού άξονα, θα δοθούν νωρίτερα στην κυκλοφορία.

Ανακοίνωσε λοιπόν, ότι αρκετά χιλιόμετρα δρόμου, από το Κουβαρά μέχρι την Αμφιλοχία, παρακάμπτοντας την Αμφιλοχία, θα παραδοθεί μέσα στο καλοκαίρι του τρέχοντος έτους, ενώ το κομμάτι Ιωάννινα-Άρτα θα είναι έτοιμο και θα παραδοθεί μέχρι τέλος της χρονιάς.

«Είμαστε και εγώ και οι υπηρεσιακοί παράγοντες απόλυτα ικανοποιημένοι από τους ρυθμούς που έχουν επιτευχθεί σήμερα στα εργοτάξια, αλλά και από την ποιότητα του κατασκευαστικού έργου. Γιατί εκτός από το να παραδώσουμε το έργο, πρέπει να είμαστε βέβαιοι, και αυτό διασφαλίζεται, ότι θα είναι τεχνικά άρτιο και άριστο από άποψη τεχνικής ασφάλειας», σημείωσε στις δηλώσεις του.

Στην σύσκεψη που έγινε, μεταξύ άλλων τέθηκαν και συζητήθηκαν η πρόοδος των εργασιών της Ιόνιας Οδού σε συνδυασμό με τις εκκρεμότητες των απαλλοτριώσεων, η κατασκευή των οδικών συνδέσεών της με Πρέβεζα- Άκτιο και Κακαβιά, οι κόμβοι και τα διόδια της Εγνατίας Οδού, η ολοκλήρωση του Ε65, τα έργα στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων και η προοπτική εγκατάστασης συστήματος τυφλής προσγείωσης, ο παραλιακός άξονας Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, οι αποκαταστάσεις ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, στο πλαίσιο των οποίων έγινε ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διαδικασίες για την Γέφυρα της Πλάκας.

Στην σύσκεψη εκτός του Γενικού Γραμματέα και του Περιφερειάρχη, έγινε με την συμμετοχή του Δημάρχου Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα, της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων κ. Τατιάνας Καλογιάννη, του βουλευτή Ιωαννίνων κ. Ιωάννη Στέφου, του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Δημήτριου Σιώλου και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου.

Από το καλοκαίρι σε κυκλοφορία νέα τμήματα της Ιόνιας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2016 Rating: 5 Μέχρι τον Μάρτιο του 2017, σε ένα χρόνο από τώρα δηλαδή, θα έχει αποπερατωθεί και δοθεί στην κυκλοφορία το σύνολο της Ιόνιας Οδού. Παράλλ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: