728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης αντιολισθητικού τάπητα σε επικίνδυνο σημείο οδοστρώματος στη Γέφυρα Καλογήρου



Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης αντιολισθητικού τάπητα σε επικίνδυνο σημείο οδοστρώματος στη Γέφυρα Καλογήρου
Εργασίες τοποθέτησης αντιολισθητικού τάπητα πραγματοποιήθηκαν σε τμήμα της εθνικής οδού Γέφυρας Καλογήρου – Πρέβεζας στο ύψος του παλαιού Κεραμοποιείου, όπου έχουν συμβεί κατά το παρελθόν πολλά τροχαία ατυχήματα, αρκετά εκ των οποίων –δυστυχώς- ήταν θανατηφόρα. Οι εργασίες αντικατάστασης του οδοστρώματος με νέο αντιολισθητικό τάπητα, έγιναν από την Περιφέρεια Ηπείρου, μετά από παρέμβαση του Δήμου Ζηρού και προσωπικά του Δημάρχου κ. Νικόλαου Καλαντζή.
Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Ζηρού, σημειώνει: «Στο συγκεκριμένο σημείο είχε παρατηρηθεί να συμβαίνουν συχνά τροχαία ατυχήματα, κάποια εκ των οποίων ήταν θανατηφόρα. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Ηπείρου για την ανταπόκριση στο αίτημά μας και την αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα από νέο αντιολισθητικής τεχνολογίας. Η προσοχή των οδηγών βέβαια θα πρέπει να παραμείνει αυξημένη όχι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και σε όλο το οδικό δίκτυο».


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης αντιολισθητικού τάπητα σε επικίνδυνο σημείο οδοστρώματος στη Γέφυρα Καλογήρου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2016 Rating: 5 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης αντιολισθητικού τάπητα σε επικίνδυνο σημείο οδοστρώματος στη Γέφυρα Καλογήρου Εργασίες τοποθέτησης ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: