728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μονολίθι Πρέβεζας: Εγκατέλειψε τα κουτάβια στο δάσος μαζί με το σπιτάκι τους



Μονολίθι Πρέβεζας: Εγκατέλειψε τα κουτάβια στο δάσος μαζί με το σπιτάκι τους

Μέσα στο δάσος στο Μονολίθι της Πρέβεζας μια φιλόζωη κάτοικος της περιοχής εντόπισε τυχαία στη μέση του πουθενά τα τρία κουτάβια που κάποιος για να τα ξεφορτωθεί τα πέταξε εκεί αφού πρώτα «μερίμνησε» να τους αφήσει στο πλαστικό σπιτάκι τους και μπολάκια με νερό.

Αυτός ο «φιλεύσπλαχνος» δεν νοιάστηκε ούτε ότι παράτησε μέσα στο κρύο τα μωρά και φυσικά δεν ενδιαφέρθηκε για το πως θα επιβιώσουν τα ζώα χωρίς τροφή.


Τα μικρά κινδυνεύουν από τα διερχόμενα οχήματα αφού παραμένουν εκεί καθώς οι λιγοστοί φιλόζωοι της περιοχής φροντίζουν δεκάδες ζώα και δεν μπορούν να αναλάβουν την φιλοξενία τους.


Αν μπορείτε να βοηθήσετε με φιλοξενία ή υιοθεσία στείλτε μήνυμα μέσω facebook στην Φωτεινή Κολιοφώτη εδώ ή καλέστε στο τηλέφωνο: 6840600390.

Μονολίθι Πρέβεζας: Εγκατέλειψε τα κουτάβια στο δάσος μαζί με το σπιτάκι τους Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10, 2016 Rating: 5 Μονολίθι Πρέβεζας: Εγκατέλειψε τα κουτάβια στο δάσος μαζί με το σπιτάκι τους Μέσα στο δάσος στο Μονολίθι της Πρέβεζας μια φιλόζωη κάτοικο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: