728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έγιναν πέντε στα Γιάννινα οι τοίχοι της καλοσύνης



Οι τοίχοι της καλοσύνης έγιναν πέντε... Κι αυτό μέσα σε λίγες μόνο μέρες και χάρη στην πρωτοβουλία απλών ανθρώπων.. Πρωτοβουλία που αγκαλιάζεται και στηρίζεται από τους πολίτες και γίνεται δίχτυ προστασίας για τους αδύναμους.

Οι τέσσερις τοίχοι βρίσκονται στην πόλη των Ιωαννίνων ενώ ετοιμάστηκε κι ένας στην περιοχή του Κατσικά!

Στα Γιάννινα βρίσκονται στην οδό Αγίας Μαρίνας 17, Μιχαήλ Αγγέλου 25, Παπάζογλου 4 και Δοσίου 9.

Και η πρωτοβουλία που ξεκίνησε διαδικτυακά, μέσα από την ανάλογη σελίδα στο Facebook, συνεχίζεται..

«Όσο προσπαθούν να μας πείσουν πως οι άνθρωποι δεν έχουν πια αλληλεγγύη, ανθρωπιά, καλοσύνη και αγάπη για το συνάνθρωπό τους.. ..Οι Τοίχοι της Καλοσύνης στα Γιάννενα μας αποδεικνύουν το αντίθετο!

Με μια βόλτα από τους τοίχους είδαμε πως οι Γιαννιώτες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση! Στους τοίχους δεν βρήκαμε πολλά ρούχα, κάτι που είναι λογικό, καθώς η πόλη δεν έχει πολλούς άστεγους, βρήκαμε όμως τρόφιμα. Προϊόντα ικανά να θρέψουν 20 οικογένειες σε ένα μόνο τοίχο!

Ρύζι, Μακαρόνια, Φασόλια, Φακές, Αλεύρι, Σάλτσες, Κονσέρβες, Ψωμί φρέσκο, ψωμί του τοστ, φρούτα και χυμοί ήταν μερικά από αυτά που μπορούσαμε να δούμε έξω από τη σακούλα!»

Αυτό σημειώνουν οι διαχειριστές της σελίδας και στέλνουν σε όλους το μήνυμα πως «συνεχίζουμε για όσους έχουν ανάγκη ακόμη κι ένα πιάτο φαγητό».


Έγιναν πέντε στα Γιάννινα οι τοίχοι της καλοσύνης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 29, 2016 Rating: 5 Οι τοίχοι της καλοσύνης έγιναν πέντε... Κι αυτό μέσα σε λίγες μόνο μέρες και χάρη στην πρωτοβουλία απλών ανθρώπων.. Πρωτοβουλία που αγκαλ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: