728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Alco: Κατά του νέου ασφαλιστικού τάσσονται πολίτες



Περίπου το 55% των συμμετεχόντων έρευνας που συμμετείχαν σε έρευνα της Alco για λογαριασμό του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ εκτιμούν ότι η κυβερνητική πρόταση δεν διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος.

Όπως έδειξε η έρευνα, η οποία έγινε σε δείγμα 1000 ατόμων το διάστημα 25 έως 29 Ιανουαρίου, η συντριπτική πλειονότητα (80%) εκτιμά ότι η πρόταση της κυβέρνησης θα οδηγήσει στην αύξηση της «μαύρης» και ανασφάλιστης εργασίας.

Οι συμμετέχοντες, ερωτηθέντες «αν συμφωνείτε με την επιλογή της κυβέρνησης να πέσει όλο το οικονομικό βάρος της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης τους νέους ασφαλισμένους», το 80% απαντά όχι.

Ακόμη, στην ερώτηση εάν θεωρούν ότι υπάρχει εναλλακτική πρόταση ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που θα διασφαλίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων, οι συμμετέχοντες απαντούν σε ποσοστό 54% ναι, 23% όχι, ενώ το 23% δεν γνωρίζει/δεν απαντά.

Alco: Κατά του νέου ασφαλιστικού τάσσονται πολίτες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2016 Rating: 5 Περίπου το 55% των συμμετεχόντων έρευνας που συμμετείχαν σε έρευνα της Alco για λογαριασμό του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ εκτιμούν...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: