728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΔΕΣΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΡΓΑΣ Σχολικά Νέα



Δημοσιεύουμε την υπ’ αριθμ. Πράξη 23η / 13-01-2016 του Σχολείου μας



Στην Πάργα και στο γραφείο του Δεσκείου Γυμνασίου Πάργας σήμερα 13/01/2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.30΄, συνεδρίασε ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας με θέματα:

1. Ενημέρωση εκπαιδευτικών.
2. Σχολικές δραστηριότητες.
3. Διάφορες εκδηλώσεις.
4. Συμμετοχή σε Δίκτυο Αειφορικής Τεχνολογίας.

Για το 1ο θέμα:

Ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε τους συναδέλφους για τη νομοθεσία που αφορά τη φοίτηση των μαθητών, τη διαχείριση της τάξης, τις εφημερίες, τα πρόχειρα διαγωνίσματα του Β΄ Τριμήνου τα οποία τόνισε ότι θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2016.Επίσης συζητήθηκαν και άλλα λειτουργικά ζητήματα που έθεσαν οι μαθητές του γυμνασίου.
Για το 2ο θέμα:
Ο σύλλογος διδασκόντων ενημερώθηκε για την πορεία των σχολικών δραστηριοτήτων οι οποίες έχουν εγκριθεί με την υπ’ αριθμόν 7583/30-11-2016 απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της Δ. Δ. Ε. Πρέβεζας.
Οι εκπαιδευτικοί που εκπονούν το Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Ιστορικά μνημεία στην Ευρώπη και την Ελλάδα: Το παράδειγμα της Βαυαρίας και της Θεσσαλονίκης.» δήλωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν στο πλαίσιο του προγράμματος μετακίνηση των μαθητών της αντίστοιχης ομάδας στη Θεσσαλονίκη με προτεινόμενη ημερομηνία 14 έως 16 Απριλίου 2016 και δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν ως συνοδοί καθηγητές.
Η πρόταση αυτή έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Σύλλογο Διδασκόντων και ανατέθηκε στους εκπονούντες το πρόγραμμα εκπαιδευτικούς η διοργάνωση της μετακίνησης.
Για το 3ο θέμα:
α) Η εκδήλωση για τον Παργινό στιχουργό-ποιητή Άλκη Αλκαίο (εμπλουτισμένο περσυνό πολιτιστικό πρόγραμμα) θα πραγματοποιηθεί αφού ολοκληρωθεί η διοργάνωσή του από τους υπεύθυνους καθηγητές.
β) Σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο Ομοσπονδία Τοξοβολίας και τον Όμιλο Μοντέρνων Αθλημάτων Ηπείρου «Πρωτοπόρος» θα διοργανωθεί και φέτος ο Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου 18Μ στο κλειστό Γυμναστήριο του σχολείου μας, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιανουαρίου 2016.
γ) Μετά από εισήγηση του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας του σχολείου μας κ. Θεόφιλου Σκάρπου ο σύλλογος διδασκόντων αποφάσισε να πραγματοποιηθεί άσκηση ετοιμότητας για σεισμό και γενικότερη ενημέρωση των μαθητών το 1ο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου 2016 σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάργας την οποία θα ενημερώσουμε σχετικά.
Για το 4ο θέμα:
Ο σύλλογος εγκρίνει τη συμμετοχή του σχολείου μας στο Δίκτυο Αειφορικής Τεχνολογίας του ΚΠΕ Κέρκυρας αφού ενημερώθηκε σχετικά από την ιστοσελίδα του εν λόγω ΚΠΕ.
Γι αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται.
Ο Διευθυντής Η συντάκτης του πρακτικού Οι καθηγητές


Ο Διευθυντής  Η συντάκτης του πρακτικού  Οι καθηγητές


πηγη:


ΔΕΣΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΡΓΑΣ Σχολικά Νέα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2016 Rating: 5 Δημοσιεύουμε την υπ’ αριθμ. Πράξη 23η / 13-01-2016 του Σχολείου μας Στην Πάργα και στο γραφείο του Δεσκείου Γυμνασίου Πάργας σήμερα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: