728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου θα συμμετέχουν οι οδηγοί ταξί




Τη συμμετοχή της στη γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων.

«Αυτό που η κυβέρνηση βάφτισε ''προσπάθεια διάσωσης του ασφαλιστικού συστήματος'', για όλη την κοινωνία είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Οδηγεί στη φοροδιαφυγή και στην αύξηση της μαύρης εργασίας. Καθιερώνει τη φτωχοποίηση, πολλαπλασιάζει την ανεργία» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Οι αυτοκινητιστές ταξί ζητούν από την κυβέρνηση να επανεξετάσει τις βασικές αρχές του σχεδίου για το ασφαλιστικό, ώστε να καταστεί μακροχρόνια βιώσιμο και να αποτελέσει πυλώνα κοινωνικής συνοχής και εργαλείο ανάπτυξης.

Παράλληλα, διεκδικούν αφορολόγητο όριο στα 10.000 ευρώ, κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης, δίκαιη φορολόγηση επί των πραγματικών εισοδημάτων και πάγωμα των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ καθώς και αφαίρεση από τον ασφαλιστικό χρόνο.


ΠΗΓΗ: http://www.trolleatzis.com/2016/01/4_27.html#ixzz3yccpVAJv
Στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου θα συμμετέχουν οι οδηγοί ταξί Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2016 Rating: 5 Τη συμμετοχή της στη γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων. «...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: