728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Άνοιξε το πρώτο boutique ξενοδοχείο στην Πάργα



Την έννοια των boutique design ξενοδοχείων εισάγει στην περιοχή της Πάργας το Racconto, ένα πολυτελές συγκρότημα που άνοιξε τις πύλες του το καλοκαίρι του 2015.
Πρόκειται για ένα πολυτελές boutique design ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται μόλις 900 μ. από την καρδιά της Πάργας και την κεντρική της παραλία.
Το RACCONTO Boutique χαρακτηρίζεται για τις υψηλές υπηρεσίες του, τη ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών και του προσωπικού καθώς και για το prive, χαλαρωτικό περιβάλλον που προσφέρει.
Ο χώρος σχεδιάστηκε από τον γκουρού της αρχιτεκτονικής και διακόσμησης στον ξενοδοχειακό χώρο Πάνο Πετρίδη και ξεχωρίζει ως το πρώτο «design» boutique ξενοδοχείο στην περιοχή.
Στο εσωτερικό του κυριαρχεί  εξοπλισμός επώνυμων ελληνικών εταιρειών, αλλά και διάσημων ιταλικών οίκων που διακρίνονται για την ποιότητα και το άψογο στυλ.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Σοφία Βλάσση, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, «το RACCONTO σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τους επισκέπτες που αναζητούν έναν χώρο για χαλάρωση, με στοιχεία υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας αλλά και απλότητας παράλληλα. Η προσωπική επαφή με τον πελάτη μας και η παροχή υψηλών υπηρεσιών είναι τα κύρια στοιχεία της φιλοσοφίας μας και σε αυτά επενδύουμε διαρκώς. Στόχος του RACCONTO είναι να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία διακοπών, όχι μόνο μία απλή  διαμονή!»
Το RACCONTO Boutique Design Hotel διαθέτει οκτώ deluxe δωμάτια και τρεις σουίτες.
Παράλληλα, και πέραν της διαμονής, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μοναδικό χώρο της  πισίνας και του lounge – cocktail bar στο οποίο το μενού φέτος ανανεώνεται με εξειδικευμένες μεσογειακές γεύσεις. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος «περισυλλογής» που βρίσκεται σε διαφορετική έκταση κοντά στην περιοχή της πισίνας, δίνει την αίσθηση παραμυθιού και αποτελεί σημείο χαλάρωσης για τον επισκέπτη του «RACCONTO».
Για περισσότερες πληροφορίες: www.racconto-hotel.com

Άνοιξε το πρώτο boutique ξενοδοχείο στην Πάργα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2015 Rating: 5 Την έννοια των boutique design ξενοδοχείων εισάγει στην περιοχή της Πάργας το Racconto, ένα πολυτελές συγκρότημα που άνοιξε τις πύλε...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: