728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ήταν μια επιτυχημένη Βραδιά!




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου η κοινή εκδήλωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και της σχολής ποδοσφαίρου της Ένωσης Πάργας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ως επίσημος προσκεκλημένος, ο Γ.Γραμματέας της Ένωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας και Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων κ. Κώστας Τζίμας ο οποίος απένειμε τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές του προπαιδικού τμήματος της ομάδας μας, που βραβεύθηκαν με αυτό τον τρόπο, για την συμμετοχή τους στο final four του περσινού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Π.Λ..Τον Γ. Γραμματέα της Ε.Π.Σ.Π.Λ. καθώς και το πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα της εκδήλωσης καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου μας κ. Ευθύμιος Παππάς, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο Τεχνικός Δ/ντης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας κ. Γεώργιος Πασχοδήμας.
Την εκδήλωση με την Λαϊκοδημοτική Βραδιά που ακολούθησε επιμελήθηκε ο Γ.Γραμματέας του συλλόγου κ. Γεώργιος Ευαγγέλου και άφησε πραγματικά άριστες εντυπώσεις στον κόσμο που βρέθηκε εκεί, ενώ τον καλύτερο τους εαυτό για την επιτυχία της εκδήλωσης έδωσαν και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου της ομάδας μας ο Αντιπρόεδρος κ. Σωτήριος Τούσης, ο Ταμίας κ. Χρήστος Γιοχάλας, ο Γενικός Αρχηγός Αλέκος Παπάς, το μέλος κ. Κωνσταντίνος Ντάγκας αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και ο προπονητής της κ. Στέφανος Κώστας.Πολύτιμη βοήθεια για την επιτυχία της εκδήλωσης προσέφερε επίσης η ιδιοκτήτρια του αθλητικού κέντρου Sportland Parga κ. Μαργαρίτα Βερλέτη που έχει την ευθύνη για το σύνολο λειτουργίας της σχολής ποδοσφαίρου του αθλητικού κέντρου που αποτελεί την πηγή για την συγκρότηση των αγωνιστικών τμημάτων των υποδομών της ομάδας μας. Ο συντονισμός των γονιών των παιδιών για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση, αλλά και η ανεύρεση μεγάλου μέρους των χορηγών της λαχειοφόρου πιστώνονται στην δικιά της ακούραστη προσπάθεια.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας όλους και όλες, όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας αλλά και όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο για την επιτυχή της εξέλιξη. Ιδιαίτερα ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς μας που διαχρονικά υποστηρίζουν με τις προσφορές τους την υλοποίηση των στόχων και των σκοπών του συλλόγου μας και γι΄αυτό τους εκφράζουμε δημόσια τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη.

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την παρουσία σας!
Το Δ.Σ. και οι αθλητές των ομάδων μας.






Ήταν μια επιτυχημένη Βραδιά! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2015 Rating: 5 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου η κοινή εκδήλωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και της σχολής ποδοσφαίρου της ...

Ετικετες

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: