728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Tripsleep: Η εφαρμογή που σε ξυπνά στον προορισμό σου στα ΜΜΜ



Πέντε νέα παιδιά είχαν 3 μέρες στη διάθεσή τους για να δημιουργήσουν μία έξυπνη και χρήσιμη εφαρμογή που ήρθε για να λύσει ένα μεγάλο ζήτημα της καθημερινότητάς μας. 

Πρόκειται για το Tripsleep, την εφαρμογή που έχει αναλάβει να μας ξυπνάει κάθε φορά που μας παίρνει ο ύπνος στα ΜΜΜ, όταν πλησιάζουμε στη στάση μας. 

Η ομάδα δημιούργησε την εφαρμογή στο πλαίσιο της συμμετοχής της στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, στον οποίο διακρίθηκε λαμβάνοντας τη πρώτη θέση στην κατηγορία Milestones Competition μεταξύ 45 ομάδων απ” ολόκληρη την Ευρώπη.

Η εφαρμογή λειτουργεί με GPS και έτσι σε ξυπνά με βάση τη θέση σου στο χάρτη και όχι τον χρόνο. Ιδιαιτερότητα της εφαρμογής είναι ότι λειτουργεί και στο Μετρό της Αθήνας, ακόμα και εκεί που δεν πιάνει το GPS υπολογίζοντας την απόσταση της διαδρομής σύμφωνα με τα χρονικά διαστήματα που δίνει ο ΟΑΣΑ.

Το έξυπνο αυτό εναλλακτικό ξυπνητήρι για κινητά τηλέφωνα κυκλοφόρησε για Android στο Google Play στις 14 Οκτωβρίου, ενώ μέσα στο Νοέμβριο θα είναι διαθέσιμο και σε ΙΟS συσκευές.


Θα την κατεβάσετε από εδώ –> Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tripsleep.tripsleep.tripsleep 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ –> Facebook: https://www.facebook.com/Tripsleep-919499968079847/ & Site: http://www.tripsleep.co/ 



ΠΗΓΗ: http://www.trolleatzis.com/2015/10/tripsleep.html#ixzz3poUEnB00
Tripsleep: Η εφαρμογή που σε ξυπνά στον προορισμό σου στα ΜΜΜ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Νοεμβρίου 01, 2015 Rating: 5 Πέντε νέα παιδιά είχαν 3 μέρες στη διάθεσή τους για να δημιουργήσουν μία έξυπνη και χρήσιμη εφαρμογή που ήρθε για να λύσει ένα μεγάλο ζ...

Ετικετες

[ΝΕΑ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: