728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Θα μας τρελάνει ο Δήμαρχος Πάργας..Για Τα Ζώα δηλώνει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει πληρώσει τα τιμολόγια των κτηνιάτρων.


Θα μας τρελάνει ο Δήμαρχος Πάργας.. Λέει ότι τα λεφτά από το «σκυλόσημο» δόθηκαν στους κτηνιάτρους για περιστατικά σκυλιών ενώ η Παρέμβαση Για Τα Ζώα δηλώνει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει πληρώσει τα τιμολόγια των κτηνιάτρων.
Ερωτηματικά γεννούν οι καταγγελίες φιλόζωων της Πάργας σχετικά με τα χρήματα που πληρώνονται μέσω τέλους για τα αδέσποτα ζώα στο Δήμο Πάργας, και τα οποία όπως αναφέρουν δεν έχουν δοθεί ποτέ μέχρι σήμερα για την περίθαλψη των ζώων που εντοπίζονται κατά καιρούς και χρίζουν κτηνιατρικής φροντίδας.

Συγκεκριμένα όσες φορές επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τον Δημο για περιστατικά τραυματισμένων ή κακοποιημένων ζώων που χρειάζονταν ιατρική φροντίδα, ο Δήμος ουδέποτε ανταποκρίθηκε, με αποτέλεσμα να φροντίζουν οι ίδιοι για τα ζώα επωμιζόμενοι και το οικονομικό κόστος, ή να απευθύνονται για βοήθεια στην Παρέμβαση Για Τα Ζώα.

Και τα περιστατικά αυτά είναι πολλά. Πέραν όμως και από τα τραυματισμένα ζώα, ο Δήμος Πάργας καμία δράση δεν έχει ξεκινήσει μέχρι σήμερα για τα αδέσποτα ζώα του, δηλαδή εμβολιασμούς, στειρώσεις, σήμανση όπως προβλέπει ο νόμος.

Και μιλούμε για ένα δήμο όπου εκτός της Πάργας και σε όλη την περιοχή Φαναρίου έχουμε πολλές εγκαταλείψεις ζώων, περιστατικά κακοποίησης και δηλητηρίασης ζώων, δυστυχώς αρκετά συχνά.

Η εφημερίδα της Πρέβεζας "Τοπική Φωνή" ήρθε σε επαφή και με την Παρέμβαση για το θέμα των ζώων στον δήμο Πάργας.

Μέλη της Παρέμβασης Για Τα Ζώα που περιέθαλψαν ζώα από την Πάργα και το Καναλλάκι μας είπαν .«Ενημερωθήκαμε πρόσφατα ότι ο Δήμος Πάργας - Φαναρίου εισπράττει ανταποδοτικό τέλος μέσω του λογαριασμού ύδρευσης υπέρ των αδέσποτων ζώων.

Ενώ η διαδικασία αυτή γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος δεν έχει αναλάβει ακόμη καμμία δράση για την προστασία και διαχείρηση των αδέσποτων ζώων του.Εμείς έχουμε κληθεί πολλές φορές να βοηθήσουμε. Μεταφέραμε τα ζώα σε γιατρούς στην Πρέβεζα ακόμη και Λευκάδα.

Τα περιστατικά που αντιμετωπίσαμε, ήταν όλα δύσκολα(!) μιας και αφορούν κυρίως τροχαία ατυχήματα αλλά και άγριες κακοποιήσεις(!) ζώων. Η Δημοτικής Αρχής Πάργας – Φαναρίου, ενώ μας υποσχέθηκε μετά από πολλές επικοινωνίες και με την οικονομική υπηρεσία του δήμου Πάργας ότι θα αναλάβει την ευθύνη για το κόστος νοσηλείας και χειρουργείων (ορθοπεδικών και όχι μόνο), μέχρι σήμερα δεν έχει πληρώσει τα τιμολόγια των κτηνιάτρων.
Και αναφερόμαστε μόνο στα περιστατικά της περιόδου από Σεπτέμβρη 2014 μέχρι και Αύγουστο 2015»Και βεβαίως είμαστε εκτεθειμένοι εμείς απέναντι στους κτηνιάτρους.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εφημερίδα της Πρέβεζας "Τοπική Φωνή" με τον Δήμαρχο Πάργας Αντώνη Νάστα, για το θέμα, ο κ. Νάστας είπε πως τα χρήματα από το τέλος για αδέσποτα δόθηκαν στους κτηνιάτρους για τα περιστατικά που ανέλαβαν για τα νοσήλια των σκύλων.

Δήμαρχος Πάργας, θα πρέπει αφενός να αποκαταστήσει την αλήθεια για τα χρήματα των τελών δύο ετών...
 
Τι ποσά εισπράχθηκαν Δήμαρχε ;
 
Διατέθηκαν ή όχι για τα αδέσποτα ζώα ;
 
Παραμένουν λεφτά στα ταμεία του Δήμου και πόσα ;

Θα μας τρελάνει ο Δήμαρχος Πάργας..Για Τα Ζώα δηλώνει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει πληρώσει τα τιμολόγια των κτηνιάτρων. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2015 Rating: 5 Θα μας τρελάνει ο Δήμαρχος Πάργας.. Λέει ότι τα λεφτά από το «σκυλόσημο» δόθηκαν στους κτηνιάτρους για περιστατικά σκυλιών ενώ η Παρέμ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: