728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κλείνουν το «μπορντέλο» της Πρέβεζας(Κέντρο Ψυχικής και Σωματικής Ανάτασης) για τυπικούς λόγους;



Η αίτηση που δημοσιεύουμε πιο πάνω έχει τη δική της ιστορία και προέρχεται από το πλούσιο αρχείο του PrevezaPosto.
Με αυτή την αίτηση πριν από πολλά χρόνια ξεκίνησε τη  λειτουργία του ο μοναδικός οίκος ανοχής στην περιοχή, που διέθετε κανονική άδεια.
Έφερε τον διακριτικό τίτλο «Στούντιο ψυχικής και σωματικής ανάτασης» ενώ πρόκειται για κανονικό μπορντέλο.
Στεγάστηκε στον χώρο που λειτουργούσε το  μπαρ-κουνελάδικο «Σαβάλας» που είχε και αυτό τη δική του ιστορία, αφού και εκεί είχαν εξελιχθεί αρκετές υποθέσεις μαστρωπίας.
Τώρα όμως τα πράγματα είχαν γίνει πιο επίσημα και οι πελάτες πήγαιναν για την ψυχική και σωματική τους ανάταση, πλήρωναν για την προσφορά υπηρεσιών και έφευγαν ξαλαφρωμένοι.
τα «κορίτσια» εναλλάσσονταν, οι πελάτες δεν χαλούσαν τη σειρά, καθώς το μπορντέλο λειτουργούσε αρκετές ώρες(από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ) μέχρι πρόσφατα που έγιναν κάποιες καταγγελίες και το θέμα της λειτουργίας του επανεξετάζεται.
Η λειτουργία του ελέγχεται από την Αστυνομία και οι όροι λειτουργίας του από τον Δήμο Πρέβεζας, αλλά προφανώς ανταγωνιστικά συμφέροντα, καθώς λειτουργούν αρκετά ανεπίσημα μπορντέλα στην Πρέβεζα, δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία του.
Ας ελπίσουμε ότι θα αναγνωριστεί ο κοινωνικός ρόλος του συγκεκριμένου καταστήματος και δεν θα ανακληθεί η άδεια λειτουργίας του.
Σημαντικό είναι το γεγονός ότι σε ολόκληρη την Ήπειρο και τη Λευκάδα είναι ο μόνος οίκος ανοχής που λειτουργεί … και με την άδεια της Αστυνομίας.
savalas-600x450

Κλείνουν το «μπορντέλο» της Πρέβεζας(Κέντρο Ψυχικής και Σωματικής Ανάτασης) για τυπικούς λόγους; Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2015 Rating: 5 Η αίτηση που δημοσιεύουμε πιο πάνω έχει τη δική της ιστορία και προέρχεται από το πλούσιο αρχείο του PrevezaPosto. Με αυτή την αίτησ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: