728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κανονικά λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο Πρέβεζας, ενώ προσελήφθη και Ουρολόγος



Η παραπληροφόρηση κάνει τις προσπάθειές της αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
Έτσι, με δηλώσεις του ο διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας κ.Νίκος Γεωργάκος ξεκαθαρίζει ότι όλο το Νοέμβριο λειτουργεί κανονικά ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου Πρέβεζας.
Υπήρχε ένα πρόβλημα λόγω βλάβης για ένα μικρό χρονικό διάστημα του Οκτωβρίου, καθώς αντικαταστάθηκε μια λυχνία και έκτοτε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Σημειώνουμε ότι η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της είχε καταγγείλει ότι οι αξονικοί τομογράφοι στα νοσοκομεία Πρέβεζας και Άρτας ήταν χαλασμένοι και δεν επισκευάζονταν για να «κονομάει» σημαίνον πολιτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έχει ιδιωτικό αξονικό τομογράφο στην Άρτα.
Το γεγονός αυτό είναι ανακριβές όπως προκύπτει από τη δήλωση του διοικητή, ο οποίος παράλληλα μας πληροφόρησε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι ήδη στο νοσοκομείο Πρέβεζας προσελήφθη Ουρολόγος, ο οποίος άμεσα αναλαμβάνει τα καθήκοντά του.

πηγη:http://prevezaposto.gr/archives/21496
Κανονικά λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο Πρέβεζας, ενώ προσελήφθη και Ουρολόγος Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2015 Rating: 5 Η παραπληροφόρηση κάνει τις προσπάθειές της αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Έτσι, με δηλώσεις του ο διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: