ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Ο Δήμος Πάργας κατήγγειλε την εμπορική μίσθωση του TANGOΣτη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, το δημοτικό συμβούλιο Πάργας αποφάσισε κατά πλειοψηφία, την καταγγελία εμπορικής μίσθωσης της εταιρίας: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΞΕΜΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΕ, με τον διακριτικό τίτλο «TANGO». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε για μία ακόμη φορά έντονη συζήτηση για το ζήτημα, καθώς πρόκειται για ένα ακίνητο που ο Ο Δήμος έχει την πλήρη κυριότητα, ωστόσο υπάρχουν δύο διαθήκες που ναι μεν δίνουν την πλήρη κυριότητα σε αυτόν, αλλά ορίζουν την υποχρέωση τα μισθώματα να αποδίδονται στο κληροδότημα (της Μαρίκας Στύλου).
Για το συγκεκριμένο ζήτημα έχουμε αναφερθεί και παλαιότερα στο atpreveza με αναλυτικό ρεπορτάζ (διαβάστε ΕΔΩ) και χαρακτηριστικό είναι ότι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 15 Απριλίου 2015, υπήρχε αναλυτική ενημέρωση από τη νομική σύμβουλο του Δήμου Πάργας κα Χριστίνα Κριτσιμά για το θέμα.
Στη συνεδρίαση της Δευτέρας παραβρέθηκαν και εργαζόμενοι του TANGO για να στηρίξουν την επιχείρησή τους και προς στιγμήν υπήρξε ένταση με τους συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης, οι οποίοι κάλεσαν τους εργαζόμενους να εναντιωθούν στην εργοδοσία και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]