728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ανθούσα: Το χωριό των αιμοδοτών – Ο πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών Ανθούσας Π. Λιάκρης στον Prisma 91,6


Τη 13η λαμπαδηδρομία αφιερωμένη στην εθελοντική αιμοδοσία θα υποδεχθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας «Βασίλειος Χατζής».
Η λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα από το Δημοτικό Στάδιο Πάργας και θα καταλήξει στην πλατεία της Ανθούσας όπου και διοργανωθεί η κεντρική εκδήλωση.
Φέτος η εκδήλωση συμπίπτει με τα 20 χρόνια ζωής του Συλλόγου, ο οποίος έχει αξιοσημείωτο έργο και προσφορά αφού κάθε χρόνο πραγματοποιεί τουλάχιστον τέσσερις τακτικές και έκτακτες αιμοδοσίες ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του Νοσοκομείου με περίπου 180 μονάδες ετησίως.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ Περικλής Λιάκρης μίλησε στον Prisma 91,6 για τη δουλειά που γίνεται στη Ανθούσα και τη σημαντική προσφορά των κατοίκων της περιοχής. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που την Ανθούσα αποκαλείται από τα πανελλαδικά ΜΜΕ «το χωριό των αιμοδοτών».




πηγη:
Ανθούσα: Το χωριό των αιμοδοτών – Ο πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών Ανθούσας Π. Λιάκρης στον Prisma 91,6 Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2015 Rating: 5 Τη 13η λαμπαδηδρομία αφιερωμένη στην εθελοντική αιμοδοσία θα υποδεχθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσα...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: