728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πέρασε από Αρχάγγελο ο Απόλλων Πάργας



Νικητής έφυγε σήμερα από τον Αρχάγγελο ο Απόλλων Πάργας κερδίζοντας την τοπική ΑΕΚ με 1-4 για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.
Σε ένα παιχνίδι, όπου παρά τις αρκετές απουσίες παικτών η ΑΕΚ έδειξε ότι είναι και πάλι μια αξιόμαχη ομάδα, απέναντι σε έναν Απόλλωνα που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και δίκαια έφτασε στη νίκη.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Γιώργου Μουστάκα είχε σημαντικές ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις το 7ο λεπτό με σουτ του Βάσιου Ε., και αυτό το γκολ τους έδωσε άλλον αέρα ψυχολογίας. Στο 28΄ ο Απόλλων διπλασίασε τα τέρματα του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σάκη Μηλιώνη. Η ΑΕΚ μείωσε στο 60΄ με τον Τσενικόγλου Χ., αλλά ο στο 65΄ ο Βαρτζιώτης που πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι έκανε το 1-3. Στο 81΄ ο Βαρτζιώτης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Διαιτητής: Ποντίκης
Βοηθοί: Τσόγκας-Γκόρος
Α.Ε.Κ Αρχαγγέλου (Παναγιώτης Καραμούτσιος): Ισπόγλου, Αντωνίου, Νάσης, Σοφόπουλος, Μουρεχίδης, Ζήσης, Κουμπής, Τσενικόγλου Χ., Τσενικόγλου Χ., Σταύρακας (76΄Σοφόπουλος), Λέζος (46΄Καρασαββίδης).
Απόλλων Πάργας (Γιώργος Μουστάκας): Σκάρπος, Μάρκος, Μπιστιώλης, Βάσιος Α., Goga, Τόρες, Ευθυμίου (62΄Βαρτζιώτης), Βάσιος Ε., Αναστασίου (59΄Σερίφης), Μηλιώνης, Gllucad (73΄Ντίσιος).
Πέρασε από Αρχάγγελο ο Απόλλων Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2015 Rating: 5 Νικητής έφυγε σήμερα από τον Αρχάγγελο ο Απόλλων Πάργας κερδίζοντας την τοπική ΑΕΚ με 1-4 για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ...

Ετικετες

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: