728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συστηματική εξόντωση των αδέσποτων ζώων σε Καναλάκι και Πάργα - Ο Δήμος αδιαφορεί και ας εισπράττει «Σκυλόσημο»


Συστηματική εξόντωση των αδέσποτων ζώων σε Καναλάκι και Πάργα - Ο Δήμος αδιαφορεί και ας εισπράττει «Σκυλόσημο»
Συστηματική είναι η εξόντωση των αδέσποτων ζώων σε Καναλάκι και Πάργα, μετά από μια σειρά από περιστατικά που αποδεικνύουν το μέγεθος του δράματος, και την απουσία ευαισθησίας της Δημοτικής αρχής.
 
Να υπενθυμίσουμε πως ειδικά στο Καναλάκι τα ζώα θανατώνονται "κατ'εξακολούθηση με δηλητήρια, αδέσποτα - δεσποζόμενα σκυλιά και γατιά.
 
Την δημοτική αρχή δεν την είδαμε ποτέ να καταγγείλει το γεγονός που έχει πάρει διαστάσεις οργανωμένης εξόντωσης, παρά μόνο να εισπράττει το "Σκυλόσημο' 0,50 λεπτών στο λογαριασμό της ύδρευσης.
 
Και ξανά ρωτάμε κύριοι : ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ??
 
Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητεί ότι η περιοχή έχει πρόβλημα και ας διαμηνύουν ότι δεν υπάρχουν αδέσποτα εκεί (Πάργα – Καναλάκι) όταν εμείς το πρόβλημα των κακοποιήσεων και των εγκλημάτων κατά των ζώων το εντοπίζουμε κυρίως σε αυτές τις περιοχές.

Συστηματική εξόντωση των αδέσποτων ζώων σε Καναλάκι και Πάργα - Ο Δήμος αδιαφορεί και ας εισπράττει «Σκυλόσημο» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2015 Rating: 5 Συστηματική εξόντωση των αδέσποτων ζώων σε Καναλάκι και Πάργα - Ο Δήμος αδιαφορεί και ας εισπράττει «Σκυλόσημο» Συστηματική είναι η ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: