728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Θέλετε να καθαρίσετε τις αρτηρίες σας και να ζήσετε περισσότερο; Διαβάστε παρακάτω...



Μπορεί να τα κατηγορούμε για την… «θανατηφόρα» αναπνοή που μας αφήνουν, αλλά τα οφέλη τους είναι τόσα πολλά που μάλλον αντισταθμίζουν το ότι μας αποφεύγουν όλοι λόγω κακής ανάσας.
Πάμπολλα τα οφέλη
Τα κρεμμύδια περιέχουν ένζυμα που καταπολεμούν τον καρκίνο και η κατανάλωσή τους έχει αποδειχτεί ότι μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης προστάτη ή οισοφαγικού καρκίνου, ενώ ταυτόχρονα συνδέεται με χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας από καρδιαγγειακές παθήσεις.
Περιέχουν σουλφίδια, τα οποία βοηθούν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης, όπως και πεπτίδια που εμποδίζουν την απώλεια οστικής μάζας. Η αντιοξειδωτική τους δράση φυσικά είναι ευρέως γνωστή, ενώ η φυσική αντιϊσταμινική ουσία του, η κουερσετίνη, μειώνει τις φλεγμονές των αεραγωγών και μας ανακουφίζει από τα συμπτώματα των αλλεργιών που μας ταλαιπωρούν, όπως αναφέρει το clickatlife.gr.
Καταπολεμά το κρύωμα και τη γρίπη λόγω της κουερσετίνης και της βιταμίνης C που περιέχει, ενώ οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του βοηθούν στην καταπολέμηση του πόνου και του πρηξίματος σε περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας και ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Αν η διατροφή σας είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, λίπος και ζάχαρη, το κρεμμύδι βοηθά στον καθαρισμό των αρτηριών και εμποδίζει την ανάπτυξη ιών, μικροβίων και άλλων παθήσεων που προκύπτουν από μια μη ισορροπημένη διατροφή.
Πόσο να τρώτε
Ένα κρεμμύδι την ημέρα είναι ικανό να προσφέρει όλα τα παραπάνω μακροπρόθεσμα, αλλά αν σας φαίνεται πολύ, απλώς φάτε όσο περισσότερο μπορείτε με τη σαλάτα σας και προτιμήστε τα ωμά ή ελαφρώς μαγειρεμένα.
Θέλετε να καθαρίσετε τις αρτηρίες σας και να ζήσετε περισσότερο; Διαβάστε παρακάτω... Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2015 Rating: 5 Μπορεί να τα κατηγορούμε για την… «θανατηφόρα» αναπνοή που μας αφήνουν, αλλά τα οφέλη τους είναι τόσα πολλά που μάλλον αντισταθμίζου...

[ΥΓΕΙΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: