ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Τα Γιάννενα και τα Ζαγοροχώρια,στους δημοφιλέστερους προορισμούς για την αργία της 28ης ΟκτωβρίουΤα Γιάννενα και τα Ζαγοροχώρια,συμπεριλαμβάνονται στους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους Έλληνες για την αργία της 28ης Οκτωβρίου.Με βάση τα στοιχεία της σελίδας trivago, για το διάστημα 23 με 28 Οκτωβρίου η πρωτιά της Θεσσαλονίκης, είναι λίγο έως πολύ αναμενόμενο αναμενόμενο δεδομένου ότι μεσολαβεί η γιορτή του Αγίου Δημητρίου κατά τις ημέρες αυτές. Ναύπλιο και Κωνσταντινούπολη είναι στην τέταρτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα. Παρίσι και Βιέννη ολοκληρώνουν την τετράδα των ξένων προορισμών, ενώ η δεκάδα κλείνει με τα Γιάννενα και τα Ζαγοροχώρια.

Οι Θεσσαλονικείς
Η σελίδα έκανε έρευνα ειδικά για τους Θεσσαλινικείς, ακριβώς λόγω της εορτής του πολιούχου Αγίου Δημητρίου.Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Θεσσαλονικιών φαίνεται να...
έχει η Αθήνα, ακολουθούμενη από τη Σόφια. Τρίτα στις προτιμήσεις φαίνεται να έρχονται τα Γιάννενα ενώ λίγο πιο χαμηλά, στην έβδομη θέση εμφανίζεται ο δεύτερος ξένος προορισμός, το Μπάνσκο, αποδεικνύοντας ότι έχουν επίσημα ξεκινήσει οι χειμερινές αποδράσεις. Πορταριά και Ρώμη εμφανίζονται στην όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα, ενώ η δεκάδα ολοκληρώνεται με τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο.H ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Σεπτεμβρίου και 20 Οκτωβρίου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 23 και 28 Οκτωβρίου 2015, με ελάχιστη διαμονή μιας διανυκτέρευσης.

πηγη:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]