728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μητέρα 17χρονου για τον οδηγό του ΚΤΕΛ Κορίνθου: Ένιωσα οργή όταν τον κράτησε όμηρο για 5 λεπτά



Ο οδηγός των ΚΤΕΛ Κορίνθου που άφησε στον δρόμο ένα 10χρονο παιδί επειδή δεν είχε εισιτήριο, είχε επιδείξει ανάλογη στάση απέναντι σ’ έναν ακόμη μαθητή, όπως σας αναφέραμε χθες.  

Η μητέρα του 17χρονου μαθητή καταγγέλλει το περιστατικό στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα.

Η Σοφία Θεοδωρίδου που κατήγγειλε την ομηρία –όπως υποστηρίζει- του γιού της, είχε μία υποψία, ότι ο οδηγός που προέβη σε αυτή την πράξη, είναι το ίδιο πρόσωπο που κατέβασε τον 10χρονο μαθητή από το λεωφορείο στην Αρχαία Κόρινθο.

«Ένιωσα οργή όταν ο οδηγός κράτησε όμηρο το παιδί μου μέσα στο λεωφορείο για 5 λεπτά, για ένα εισιτήριο των 80 λεπτών, το οποίο δεν έπρεπε να πληρώσει καθώς είχε μαθητικό δελτίο σε ισχύ» υποστηρίζει η μητέρα.

«Η περιοχή και η ίδια άτακα: "Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα να σε πηγαίνουμε και να σε φέρνουμε τσάμπα"» ήταν τα δύο στοιχεία που την έκαναν να πιστέψει ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

«Πρόκειται για τον ίδιο οδηγό, ο οποίος μας είχε απασχολήσει πρόσφατα, με την περίπτωση του 10χρονου μαθητή» παραδέχτηκε ο Παναγιώτης Μάρκελλος, Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κορινθίας.

Όλα ξεκίνησαν στις 11 Μαΐου, όταν σύμφωνα με την έγγραφη καταγγελία της μητέρας του 17χρονου μαθητή, ο νεαρός πήρε κατά την διάρκεια του σχολικού ωραρίου το λεωφορείο 122 που κάνει την διαδρομή Λουτράκι -Κόρινθος. 

Όταν ο μαθητής επιχείρησε να αποβιβαστεί από το λεωφορείο για να γυρίσει σπίτι, ο οδηγός του ζήτησε επιτακτικά την αξία του εισιτηρίου που ήταν 80 λεπτά παρά το γεγονός ότι είχε κάρτα.

«Του λέει "δεν θα κατέβεις, αν δεν με πληρώσεις". Υπήρχαν επιβάτες μέσα στο λεωφορείο, τον κοιτούσαν, στεναχωρήθηκε και του έδωσε τα 80 λεπτά» περιγράφει η μητέρα του 17χρονου.

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ έκανε επίπληξη στον οδηγό μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, μόλις ενημερώθηκε για την καταγγελία της μητέρας. 

Μετά όμως την ιστορία του 10χρονου που δείχνει ότι ο συγκεκριμένος οδηγός έχει κατά επανάληψη αδικαιολόγητη συμπεριφορά εξετάζει το ενδεχόμενο αυστηρότερων κυρώσεων.

«Αν αυτό που συνέβη, ξανασυμβεί, οι ποινές θα είναι πολύ βαριές και θα τεθεί κι εκτός εταιρίας, γιατί είναι και μέτοχος ο συγκεκριμένος» επισήμανε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ.

Όσον αφορά στη μεταφορά των μαθητών, η εντολή από τα ΚΤΕΛ Κορινθίας προς τους οδηγούς είναι σαφής. Οι μαθητές την ώρα του σχολείου μεταφέρονται δωρεάν, διαφορετικά οι ποινές θα είναι μεγάλες. 


ΠΗΓΗ: http://www.trolleatzis.com/2015/10/17-5.html#ixzz3oTppL8Tc
Μητέρα 17χρονου για τον οδηγό του ΚΤΕΛ Κορίνθου: Ένιωσα οργή όταν τον κράτησε όμηρο για 5 λεπτά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2015 Rating: 5 Ο οδηγός των ΚΤΕΛ Κορίνθου που άφησε στον δρόμο ένα 10χρονο παιδί επειδή δεν είχε εισιτήριο, είχε επιδείξει ανάλογη στάση απέναντι σ’ έ...

Ετικετες

[ΝΕΑ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: