728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Ηπειρο



Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Ηπειρο
Ομαλά εξελίσσεται από τις 7 το πρωί η ψηφοφορία και στα 960 εκλογικά τμήματα στις 4 Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου, τα Ιωάννινα, την Θεσπρωτία, την 'Αρτα και την Πρέβεζα.

Οι 383.505 εκλογείς προσέρχονται στις κάλπες για να αναδείξουν τους 12 βουλευτές της Ηπείρου. Στην εκλογική αναμέτρηση συμμετέχουν: στον Νομό Ιωαννίνων 18 κόμματα ή συνασπισμοί κομμάτων, στην 'Αρτα 16, στην Θεσπρωτία 17 και στη Πρέβεζα 17 κόμματα.
Οπως αναφέρει το ΑΠΕ και σύμφωνα με τον πολιτικό χάρτη που διαμορφώθηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα τις 25ης Ιανουαρίου, στο Νομό Ιωαννίνων είχαν εκλεγεί 4 βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ και ένας από την Ν.Δ.
Στην τριεδρική εκλογική περιφέρεια της 'Αρτας ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε 2 βουλευτές και έναν η Ν.Δ. Στις Περιφερειακές ενότητες της Πρέβεζα και της Θεσπρωτίας είχαν εκλεγεί ένας βουλευτής για τον ΣΥΡΙΖΑ και ένας για την ΝΔ σε κάθε Νομό αντίστοιχα.



Για να μαθαίνετε όλα όσα συμβαίνουν στην Ήπειρο κάντε Like ΕΔΩ




Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Ηπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2015 Rating: 5 Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Ηπειρο Ομαλά εξελίσσεται από τις 7 το πρωί η ψηφοφορία και στα 960 εκλογικά τμήματα σ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: