ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Άγγελος Φέτσης 2015: Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος και Διάθλου!Ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας  οργανώνει   αγώνα ορεινού τρεξίματος  και aquathlon  στην Πάργα  με την επωνυμία «Άγγελος Φέτσης 2015». Οι αγώνες  είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Ολυμπιονίκη Άγγελου Φέτση, ο οποίος έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθηνών το 1896 και συνδέεται ιστορικά με την πόλη της Πάργας. Οι αγώνες εκτός από τον αθλητικό χαρακτήρα έχουν ως στόχο να αναδείξουν και να προστατεύσουν τον απαράμιλλης ομορφιάς ενετικό ελαιώνα που αγκαλιάζει τον ιστορικό οικισμό της Πάργας και τον γεμάτο ζωή θαλάσσιο βιότοπο της πόλης μας.Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με θέα το ενετικό φρούριο και το γαλλικό κάστρο στο νησί και θα περάσουν από τα εκπληκτικής ομορφιάς ξωκκλήσια στον λόφο της Αγίας Ελένης.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν  την Κυριακή 04 Οκτωβρίου στην Πάργα και θα ξεκινήσουν στις 9:30 το πρωϊ.H εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην παραλία της Πάργας . Στον αγώνα ορεινού τρεξίματος η απόσταση είναι 11.500μ και  δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και θα υπάρχουν οι εξής  κατηγορίες αθλητών  : α) έως 40 ετών β) 40με 50 ετών και  γ) 50 ετών  και άνω .
Στον aquathlon συμμετέχουν οι   αθλητές  που έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους και θα αγωνιστούν στην κολύμβηση και το τρέξιμο στις εξής κατηγορίες: α) έως 16 ετών αγόρια και κορίτσια,  300μ κολύμβηση και 1000μ  τρέξιμο β) 16 ετών και άνω,  600μ κολύμβηση και 5000μ τρέξιμο .
Όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή και να περπατήσει τον αγώνα αλλα και να βραβευτεί με μετάλλιο και t-shirt.
Οι εγγραφές για τους αγώνες είναι μέχρι την Tρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015.
Σε όλους τους αθλητές θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια.
Η προκήρυξη των αγώνων είναι αναρτημένη στο Facebook «Ναυτικός Όμιλος Πάργας»
Για εγγραφές απευθυνθήτε στο site του αγώνα www.pargaraceaggelosfetsis.gr .
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]