728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με μεγάλη επιτυχία ο 3ος αγώνας δρόμου «Εν Νικοπόλει Άκτια»- Παρμάκης και Ρήγα οι νικητές.Από Πάργα τρίτος βγήκε ο Αχιλλέας Δημακός.



Μια πραγματικά αθλητική γιορτή αυτό το διήμερο για την πόλη μας που συνεχίστηκε χθες το απόγευμα με τους μαθητικούς αγώνες 1000 μέτρων ( Δημοτικών-Γυμνασίων) από το Δημοτικό Κινηματογράφο Πρέβεζας μέχρι το Δημαρχείο και τον 3ο αγώνα δρόμου «Εν Νικοπόλει Άκτια», που διεξήχθη στις 19:30 μ.μ με αφετηρία την Αρχαία Νικόπολη και σημείο τερματισμού το Δημαρχείο και στον οποίο συμμετείχαν πάνω από 200 δρομείς.
Τον αγώνα που τελούσε υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, το Δήμο Πρέβεζας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας.
aktiadeuteri (3)
Στην οργάνωση και την προώθηση του αγώνα συμμετείχε επίσης και  η Πρεβεζάνα χρυσή ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα, η οποία μάλιστα τερμάτισε και δεύτερη μετά την Πρωταθλήτρια Ελλάδος Σοφία Ρήγα, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Ζαρίνα Κοπίνα.
aktiadeuteri (4)
Στους άνδρες πρώτος ο Πρωταθλητής και ένας από τους καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους όλων των εποχών Μιχάλης Παρμάκης, δεύτερος ο Ολλανδός Ομ Άρβιντ Όσκαρ και τρίτος ο Αχιλλέας Δημακός.
aktiadeuteri (5)
Στους μαθητικούς αγώνες Δημοτικού που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τα μετάλλια στα αγόρια πήραν με σειρά κατάταξης οι Νίκος Σπυράκος και Χρήστος Πολύζος, στα κορίτσια οι  Ειρήνη Αντύπα, Δήμητρα Γκαρτζονίκα, Άννα Κωνσταντινίδη ενώ στους αγώνες Δημοτικού στα αγόρια οι Σπύρος Τζόκας, Θανάσης Μπάκος, Κώστας Τζίμας και στα κορίτσια οι Ξένια Σοφιανού, Βασιλική Αντύπα, Ευδοξία Τόλιου.
aktiadeuteri (6)
Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε η βράβευση των αθλητών στο χώρο τερματισμού μπροστά από το Δημαρχείο. Τους αθλητές βράβευσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης, η  Πρεβεζάνα χρυσή ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα, ο Περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Περικλής Βασιλάκης οι Πρεβεζάνοι πρωταθλητές στους Special Olympics του Λος Άντζελες, Διονύσης Βουκελάτος  και Χρήστος Πάκος,  ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ηπείρου κ. Κωνσταντίνος Μάμαλης αλλά και  ο προπονητής της εθνικής ομάδας του τριάθλου Ελλάδος και Κύπρου Βασίλης Κρομμύδας.
aktiadeuteri (1)
aktiadeuteri (7)


Για να μαθαίνετε όλα όσα συμβαίνουν στην Ήπειρο κάντε Like ΕΔΩ




Με μεγάλη επιτυχία ο 3ος αγώνας δρόμου «Εν Νικοπόλει Άκτια»- Παρμάκης και Ρήγα οι νικητές.Από Πάργα τρίτος βγήκε ο Αχιλλέας Δημακός. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Αυγούστου 30, 2015 Rating: 5 Μια πραγματικά αθλητική γιορτή αυτό το διήμερο για την πόλη μας που συνεχίστηκε χθες το απόγευμα με τους μαθητικούς αγώνες 1000 μέτρ...

Ετικετες

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: