728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παραλία Κρυονέρι









Η κύρια παραλία της Πάργας, το Κρυονέρι, είναι μέσα στην πόλη στο αριστερό της μέρος. Αν μπείτε από την πρώτη είσοδο της πόλης που συναντάτε ερχόμενοι από την εθνική Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας, θα πέσετε πάνω της. Υπάρχει και άλλη παραλία στην πόλη, πιο μικρή, το Πίσω Κρυονέρι αλλά γι' αυτή γράφω σε ξεχωριστό μήνυμα.

Πάνω από την παραλία περνάει ο δρόμος που σας βγάζει πάλι έξω από την πόλη αναγκαστικά, μιας και δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα στον κεντρικό πεζόδρομο του λιμανιού. Κατά μήκος του δρόμου θα συναντήσετε αρκετά καφέ μπαρ, αν και το μεγαλύτερο είναι το γωνιακό που βρίσκεται στην αρχή του δρόμου.

Το να βρίσκεσαι μέσα στην πόλη και να έχεις μια τέτοια αμμουδερή παραλία στα πόδια σου, άμεσα προσβάσιμη είναι σίγουρα μεγάλο ατού για την Πάργα. Οι τουρίστες που μένουν στα δωμάτια που νοικιάζονται μέσα στην πόλη, δε χρειάζεται να τρέχουν μακριά για μπάνιο στη θάλασσα. Έτσι η παραλία είναι σχεδόν πάντα γεμάτη από κόσμο. Τα νερά της βαθαίνουν σχετικά απότομα αλλά είναι ευχάριστα για κολύμπι.Το νησάκι τής Πανάγιας, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών ,αν νοικιάσετε ένα ποδήλατο θαλάσσης, καθώς και τις πολύ μικρές και απόμερες αμμουδίτσες τής περιοχής που είναι κρυμμένες πίσω απο τα άγρια βράχια. Επίσης μπορείτε να κάνετε μια στάση για βουτιά μπροστά απο τούς επιβλητικούς βράχους ,Σκορδάς και Κρεμμυδάς.






















Παραλία Κρυονέρι Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2013 Rating: 5 Η κύρια παραλία της Πάργας, το Κρυονέρι, είναι μέσα στην πόλη στο αριστερό της μέρος. Αν μπείτε από την πρώτη είσοδ...

Ετικετες

[ΠΑΡΑΛΙΕΣ][carousel1]

1 σχόλιο:

  1. Τέλεια η περιγραφή όπως τέλεια είναι και η παραλία ..... Μόνο που πια δεν "ανήκει" στους Παργινός. Έχει καταληφθεί από τις παρακείμενες επιχειρήσεις και δεν υπάρχει σπιθαμή ελεύθερη για ν απλώσει κάνεις μια πετσέτα. Ξαπλώστρες, ξύλινου διάδρομοι, μέχρι και είσοδο έχουν δημιουργήσει για να λεηλατήσουν την κακομοιρη την παραλία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή