728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παραλία Λίχνος





Η παραλία Λύχνος είναι μια από τις ομορφότερες και πλέον δημοφιλής αμμουδιές της Πάργας, βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο . Απέχει 4 Km μακριά από την Πάργα. Περιβάλλεται από το πράσινο του βουνού και από τους ελαιώνες της Πάργας και σε συνδυασμό με τα καταγάλανα και τα κρυστάλλινα νερά την κάνουν την μία από τις πιο αγαπημένες και ξεχωριστές παραλίες της Πάργας.

Ο επισκέπτης στην παραλία Λύχνος μπορεί να απολαύσει πλήθος από θαλάσσια σπορ (όπως , Θαλάσσιο σκι, αλεξίπτωτο θαλάσσης, καταδύσεις, ψάρεμα, τζετ σκι, wind surfing) ενώ γύρω από αυτή λειτουργούν ξενοδοχειακές μονάδες, πλήθος μονάδων ενοικιαζόμενων δωματίων, γραφικές ταβέρνες και Mini Market .
Αξίζει να δείτε:

Την σπηλιά τής Αφροδίτης (λέγεται στην μυθολογία, ότι εκεί κολυμπούσε η θεά Αφροδίτη).
Αξίζει να κάνετε:

Όλα τα θαλάσσια σπόρ όπως (Κολύμβηση, Αλεξίπτωτο θαλάσσης, θαλάσσιο σκι, Ιστιοπλοΐα με μικρά σκάφη, καταδύσεις, Surfing και άλλα πολλά).
Πως μπορεί να πάει κανείς:

α) Mε καϊκι από την προβλήτα της Πάργας.

β) Με αυτοκίνητο ,όπως έρχεστε στην Πάργα από Πρέβεζα ή Ηγουμενίτσα ,αφού περάσετε το χωριό Αγία Κυριακή και πριν την είσοδο σας στην Πάργα στρίβετε αριστερά (υπάρχουν σχετικές πινακίδες για την παραλία του Λύχνου). Όταν εξέρχεστε από την Πάργα η αμμουδιά είναι περίπου 4 χιλιόμετρα στα δεξιά σας.















Παραλία Λίχνος Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2013 Rating: 5 Η παραλία Λύχνος είναι μια από τις ομορφότερες και πλέον δημοφιλής αμμουδιές της Πάργας, βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο . ...

Ετικετες

[ΠΑΡΑΛΙΕΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: