728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παραλία Αϊ Γιαννάκης



Η παραλία του Άι Γιαννάκη βρίσκεται αρκετά πριν από την Πάργα. Θα τη βρείτε αν στρίψετε αριστερά προς τη θάλασσα, στα μισά περίπου της διαδρομής από τη διασταύρωση της εθνικής Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας με το δρόμο για Πάργα, μέχρι την Αγία Κυριακή (χωριό πριν την Πάργα).
Δεν είναι μεγάλη παραλία και ο γιαλός της στο μεγαλύτερο μέρος του είναι όλο βότσαλα μικρά και μεγαλύτερα, όπως και ο βυθός της. Την προτιμάει όμως αρκετός κόσμος γιατί είναι ήσυχη και τα νερά της πεντακάθαρα.
Πάνω από την παραλία υπάρχει και μια καντίνα με τραπεζάκια για καφέ ή φαγητό της ώρας.

Με το που κατεβαίνετε το δρόμο και φτάνετε στο τέλος του, θα βρείτε χώρο για το αυτοκίνητό σας στο πάρκινγκ πάνω από την καντίνα. Ίσως να πετύχετε και σκιά μάλιστα μιας και τα δεντράκια που φυτεύτηκαν εκεί γι' αυτό το σκοπό έχουν μεγαλώσει αρκετά πια. Μόλις αποβιβαστείτε κατεβαίνετε για την παραλία περνώντας από την καντίνα. Η αυλή της καντίνας όπως βλέπετε έχει δύο τεράστιες ελιές που η σκιά τους την καλύπτει ολόκληρη χαρίζοντας δροσιά σε όσους απολαμβάνουν το καφεδάκι ή το ουζάκι τους και μιας και είναι και υπερυψωμένη από τη θάλασσα, χαρίζει και μια υπέροχη κοντινή θέα στους πελάτες της. Δίπλα της ακριβώς κατεβαίνει και το δρομάκι για την παραλία.







Παραλία Αϊ Γιαννάκης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2013 Rating: 5 Η παραλία του Άι Γιαννάκη βρίσκεται αρκετά πριν από την Πάργα. Θα τη βρείτε αν στρίψετε αριστερά προς τη θάλασσα, στα μισά περίπου...

Ετικετες

[ΠΑΡΑΛΙΕΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: