728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στη Λευκάδα ο Πρωθυπουργός για την υπογραφή των έργων μεταφοράς νερού

 agios georgios pigesΤην Παρασκευή, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Λευκάδα για να υπογράψει τη σύμβαση κατασκευής του νέου αγωγού ύδρευσης που θα ενώνει την Πρέβεζα, την Άρτα και τη Λευκάδα.



Την Παρασκευή, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Λευκάδα για να υπογράψει τη σύμβαση κατασκευής του νέου αγωγού ύδρευσης που θα ενώνει την Πρέβεζα, την Άρτα και τη Λευκάδα.

Το έργο είναι από τα πιο σοβαρά της περιοχής και μετά την απένταξή του από το Ταμείο Ανάκαμψης αποφασίστηκε η χρηματοδότηση με ποσό 141 εκατομμυρίων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο νέος αγωγός θα εξασφαλίσει σταθερή και επαρκή παροχή νερού, βελτιώνοντας έτσι την καθημερινή ζωή των κατοίκων και βοηθώντας στην ανάπτυξη της περιοχής.

Ανάδοχος του έργου είναι η ΤΕΡΝΑ.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Στη Λευκάδα ο Πρωθυπουργός για την υπογραφή των έργων μεταφοράς νερού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2024 Rating: 5   Την Παρασκευή, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Λευκάδα για να υπογράψει τη σύμβαση κατασκευής του νέου αγωγού ύδρευσης πο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: