728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εκδήλωση Μουσικών Τμημάτων Δήμου Πάργας

Η φιλαρμονική έδωσε το δικό της παρόν υπό την καθοδήγηση του μουσικοδιδάσκαλου Θωμά Μητροφάνη. Τέλος η Χορωδία ερμήνευσε κλασικά τραγούδια.



Η Αίθουσα Εκδηλώσεων Γυμνασίου- Λυκείου Καναλακίου γέμισε με νότες και μελωδίες από μικρούς και μεγάλους. Συγκεκριμένα οι μικροί μαθητές του Μουσικού Τμήματος του Δήμου παρουσίασαν το δικό τους έργο με όργανα, πιάνο, κιθάρα, τρομπέτα. Η φιλαρμονική έδωσε το δικό της παρόν υπό την καθοδήγηση του μουσικοδιδάσκαλου Θωμά Μητροφάνη. Τέλος η Χορωδία ερμήνευσε κλασικά τραγούδια.

Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεία στου συμμετέχοντες έδωσε ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, ο Αντιδήμαρχος Θωμάς Κασκάνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Μάρκου. Η εκδήλωση έκλεισε με πολλά χαμόγελα και μία υπόσχεση να συνεχίσουμε το έργο μας και την νέα περίοδο.
Εκδήλωση Μουσικών Τμημάτων Δήμου Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2024 Rating: 5 Η Αίθουσα Εκδηλώσεων Γυμνασίου- Λυκείου Καναλακίου γέμισε με νότες και μελωδίες από μικρούς και μεγάλους. Συγκεκριμένα οι μικροί μαθητές το...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: