728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τραυματίστηκε μαθήτρια από συμμαθητή της σε Δημοτικό της Ηγουμενίτσας

 sxoleio tΛίγες μέρες πριν πέσει η αυλαία της σχολικής χρονιάς, ένα νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας, αναστάτωσε Δημοτικό Σχολείο της Ηγουμενίτσας.



Λίγες μέρες πριν πέσει η αυλαία της σχολικής χρονιάς, ένα νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας, αναστάτωσε Δημοτικό Σχολείο της Ηγουμενίτσας.

Την Παρασκευή και κατά την διάρκεια του διαλείμματος μαθητής της έκτης τάξης έσπρωξε με βία μια 12χρονη συμμαθήτριά του, με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει σε πέτρινο παγκάκι και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr η 12χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, όπου οι γιατροί έραψαν το τραύμα της στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις, χωρίς ευτυχώς να χρειαστεί να παραμείνει για νοσηλεία.

Οι γονείς της 12χρονης έχουν κάνει γνωστή την πρόθεσή τους να κινηθούν νομικά, επισημαίνοντας ότι αυτή η συμπεριφορά του 13χρονου μαθητή είναι επαναλαμβανόμενη.

Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά από ένα άλλο σοβαρό επεισόδιο ενδοσχολικής βίας που σημειώθηκε στις 23 Μαΐου 2024 σε γυμνάσιο της Θεσπρωτίας.

Εκεί, ένας 14χρονος μαθητής γρονθοκόπησε έναν 12χρονο συμμαθητή του, προκαλώντας του διπλό κάταγμα γνάθου.

Τα διαδοχικά περιστατικά ενδοσχολικής βίας στην περιοχή έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία και προβληματισμό στις τοπικές αρχές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, με εκκλήσεις για λήψη άμεσων μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας στα σχολεία.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Τραυματίστηκε μαθήτρια από συμμαθητή της σε Δημοτικό της Ηγουμενίτσας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5   Λίγες μέρες πριν πέσει η αυλαία της σχολικής χρονιάς, ένα νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας, αναστάτωσε Δημοτικό Σχολείο της Ηγουμενίτσας....

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: