728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τέσσερις Γιαννιώτες στο πανελλήνιο αγωνιστικής αναρρίχησης

 anarixisi oreivatikosΜε τέσσερις αθλητές έλαβε μέρος ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων στο 35ο πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης (αγώνισμα δυσκολίας),αγωνιστικών κατηγοριών, το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα.



Με τέσσερις αθλητές έλαβε μέρος ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων στο 35ο πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης (αγώνισμα δυσκολίας),αγωνιστικών κατηγοριών, το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα.

Στην κατηγορία παίδων, ο Ορέστης Τριανταφύλλου κατέλαβε την 5η θέση,παρότιείχε περάσει στον τελικό ως δεύτερος, ο Μαρίνος Φαλτσέτας τερμάτισε 9ος, χάνοντας τον τελικό για μια θέση, και ο Άγγελος Γιούλης 12ος.

Στην κατηγορία ανδρών, ο Κυριάκος Χαραράς, στη πρώτη του συμμετοχή στο αγώνισμα, κατάφερε να προκριθεί ως 6οςστον τελικό, ανάμεσα σε πολύπειρους αθλητές, δυστυχώς όμως, λόγω ενός μικρού τραυματισμού στο γόνατο δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον τελικό και κατέλαβε την 8η θέση.

Ο ΕΟΣ Ιωαννίνων θέλει να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του και να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Κυριάκο Χαραρά.



πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Τέσσερις Γιαννιώτες στο πανελλήνιο αγωνιστικής αναρρίχησης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 15, 2024 Rating: 5   Με τέσσερις αθλητές έλαβε μέρος ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων στο 35ο πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης (αγώνισμα δυσκολίας...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: