728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νέα Ζωή: Επίθεση αδέσποτων σε μητέρα και τα παιδιά της

 adespotaΌπως αναφέρει η ίδια στο Epiruspost στην Νέα Ζωή, στην οδό Ίωνος Δραγούμη εδώ και καιρό υπάρχουν δύο αδέσποτα τα οποία συχνά γίνονται επικίνδυνα.



Την επίθεση από δύο αδέσποτα δέχθηκε μία μητέρα την ώρα που έφευγε από το σπίτι της για να μεταφέρει τα παιδιά της στο σχολείο.

Όπως αναφέρει η ίδια στο Epiruspost στην Νέα Ζωή, στην οδό Ίωνος Δραγούμη εδώ και καιρό υπάρχουν δύο αδέσποτα τα οποία συχνά γίνονται επικίνδυνα.

Παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων καθώς στην περιοχή υπάρχουν και πολλά παιδιά τα αδέσποτα δεν έχουν απομακρυνθεί.

«Σήμερα το πρωί καθώς πηγαίναμε προς το αυτοκίνητο με τα παιδιά για να πάμε στο σχολείο, χωρίς καμία αφορμή άρχισαν να τρέχουν καταπάνω μας και να γαβγίζουν πολύ θυμωμένα. Αρχίσαμε να φωνάζουμε και η κόρη μου από τον φόβο της λιποθύμησε.. Ας γίνει επιτέλους κάτι… Θα μπορούσαμε να είμαστε στο νοσοκομείο.. Θα απευθυνθούμε παντού με όλα τα νόμιμα μέσα» αναφέρει η γυναίκα.

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα παραμένει από τα πιο σοβαρά στα Γιάννινα και οι καταγγελίες για επιθέσεις κατά διαστήματα είναι πολλές.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Νέα Ζωή: Επίθεση αδέσποτων σε μητέρα και τα παιδιά της Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 22, 2024 Rating: 5   Την επίθεση από δύο αδέσποτα δέχθηκε μία μητέρα την ώρα που έφευγε από το σπίτι της για να μεταφέρει τα παιδιά της στο σχολείο. Όπως αναφέ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: